Modellen gezocht voor de nieuwe collectie Mii-estilo jruken bij Wendy van Kuler Fotografie

Voor uitbreiding van mijn portfolio en presentatie van de nieuwe Mii- estilo jurken zoek ik modellen.

Ik zoek bijna mama’s van 30 tot 36 weken die een Bolle buiken shoot op locatie of studio willen doen.

Ik  zoek diverse modellen voor studio of locatie
(Bij goed weer heeft locatie vaak de voorkeur)

Jurk 1
Clover Dress, dit is een witte jurk
maat 38-42

Jurk 2
Is een roest bruine Spirea dress (on scholder)
niet transparant en geen blote armen en schouders
Maat 44-46
Dit is een shoot op locatie

Jurk 3
Navy blauw Clematis dress, niet transparant
maat 36-42

Jurk 4
Witte jurk met blote buik
maat 36-40
Jurk 4
Fleur dress semi tansparant onsholder
maat 36-42

Jurk 5
Crosus dress, transparant
maat 34-28

Body 6
een Lantana Body in cool grey , niet transparant
met een Matthiola Robe
maat M

Ten slotte zoek ik ook nog twee bijna mama’s die een bedekt naakt shoot willen doen in de studio

je kan de modellen bekijken op de website van mii-estilo je kan dan zoeken op naam van de jurk
Wat houdt een porfolioshoot in?

Bij een portfolioshoot, zijn er geen kosten voor de geportretteerde, de foto´s worden o.a.  gebruik op mijn website www.kuler.nl en op mijn facebook pagina www.facebook.com/wendyvankulerfotografie/ of een presentatie, ter promotie van mijn bedrijf Wendy van Kuler Fotografie.
We maken foto’s van je in de uitgekozen jurk en de door mij gekozen setting. Is er tijd over kunnen er ook andere foto’s gemaakt worden, in je eigenkleding, of eenvoudig aan te passen aan de situatie, mail gerust je evt wensen dan kijk ik wat mogelijk is.

Je mag vijf digitale foto´s uitzoeken (fotoshoot opmaat shoot met vijf digitale foto’s via wetransfere twv €115,00) en je krijgt een kortingsbon van 10% op een Newborn fotoshoot

Ben je tussen de 30 en 36 weken zwanger en je vind het leuk om mee te werken aan de portfolioshoot, stuur dan een mail naar foto@kuler.nl  met:
je naam
adres
telefoonnummer
e-mail adres
je maat
en recente foto

Het weer lijkt er nu niet op maar ik zo graag een shoot op locatie in de sneeuw willen doen, maar dat is lastig plannen.

Uiteraard mag je partner mee komen,  zodat we ook foto’s van jullie samen kunnen maken. Kleding moet wel passen bij de te fotograferen jurk.

Als het sneeuwt is het is de bedoeling dat je, je bij mij in de studio omkleed en dan gaan we naar een locatie bij mij in de buurt. Mijn studio zit in Hilversum. Er worden zowel studio als locatie foto’s gemaakt indien het weer dit toe laat.

Om misverstanden te voorkomen krijg je van mij een overeenkomst waar in staat wat ik met de foto doe en wat jullie met de foto’s mogen doen, een voorbeeld van de overeenkomst stuur ik je toe,  zodat je deze rustig kunt lezen en op de dag van de fotoshoot kan het originele exemplaar getekend worden.
ter informatie stuur ik ook de reguliere informatie folder mee.

Als je/jullie akkoord zijn met de voorwaarden, dan maak ik graag een afspraak.

Wendy van Kuler Fotografie
Lorentzweg 122
1223 HS Hilversum
06-12862675
foto@kuler.nl
http://www.kuler.nl/portretfotografie/bollebuikenfotografie
KVK: 66241219

wendy

Op deze site willen we u een indruk geven van onze foto's.