Wendy van Kuler / Contact

Wendy van Kuler Fotografie.20161113-1023-B

Wendy van Kuler heeft een afgeronde professionele fotovak opleiding en schoolt regelmatig bij.
Tijdens de opleiding bij fotoschool Statief heb ik ontdekt dat mensen fotograferen goed bij mij past. Bijna-mama’s, pasgeboren baby’s of kindjes die hun eerste verjaardag vieren met leuke cake smash foto’s. Ook familie foto’s en bruidsreportages doe ik graag, dit laatste samen met mijn fotomaatje Corrie Soeteman. Zo creëer ik graag fraaie/ ontroerende en liefde volle beelden als blijvende herinnering voor later.

Honden krijgt ik ook graag voor de lens. Ik fotografeer ze op een speelse manier, waarbij ik goed oplet wat er gebeurt, om zo een mooi portret van hond en/of baas te maken.  Dat kan in de eigen omgeving maar ook in de studio bij mij thuis.

Voor een mooi resultaat van uw foto/ fotoreportage is het belangrijk om vooraf uw wensen te inventariseren en bespreken.
Mijn  vrije werk bestaat uit macro-, natuur- en reisfotografie, dit laatste samen met mijn echtgenoot (van Kuler en Co), waarbij we vaak naar niet alledaagse reisbestemmingen gaan.

Wendy van Kuler Fotografie is gevestigd in Hilversum.

 

Wendy van Kuler fotografie beschikt over een studio aan huis in Hilversum, voor studiofotografie zowel met studio licht voor portretten en met daglicht voor de pasgeboren baby’s.
In de studio is er ruimte voor baby’s, kinderen en kleine familie’s, met grote groepen ga ik graag naar buiten of tegen meer prijs is er de mogelijkheid tot het huren van de grote studio.

2016-07-13 studio-814322016-07-13 studio-814272016-07-13 studio-81426

 

Terug naar informatie en contact.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Maak de som compleet *