Bedrijfsfotografie

Er zijn verschillende opties om je bedrijf goed in beeld te brengen. Een bedrijfsreportage is vooral geschikt als je potentiële klanten een indruk wilt bieden van je bedrijf, de sfeer, de dienstverlening, bijzondere producten die er worden gemaakt et cetera. Foto’s kun je gebruiken voor de website, social media maar ook bijvoorbeeld voor een nieuwsbrief.

(Potentiële) klanten willen graag kennismaken met de medewerkers. Een reeks zakelijke portretten in dezelfde stijl komt zeer professioneel over. Foto’s kunnen ter plekke genomen worden, in je bedrijf. Zo nodig neem ik een pop-up-studio mee.

Productfotografie
Misschien heb je gemerkt dat het niet meevalt om producten goed in beeld te brengen. Vooral in glimmende voorwerpen – denk aan sieraden maar ook bijvoorbeeld aan keukenapparatuur – wordt de hele omgeving weerspiegeld. Voor mooie en geschikte foto’s van dergelijke producten heb je een studio-opstelling nodig. Ook hiervoor kun je terecht bij Wendy van Kuler Fotografie. Informeer vooral naar de mogelijkheden.

Bedrijfsfotografie

Hyperlinks naar Opdrachtgevers:

Productfotografie voor:

Tradeline, waterfilters: https://www.tradeline.nl/

https://www.internationalmortuaryproducts.com/

Zakelijk portret gemaakt voor:

Oogzorg Briljant https://www.oogzorg-briljant.nl/

Susanne Tol Pedicure en Massage https://www.susannetol.nl/

Contact

Meer informatie?

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder »

Social Media