Contact2022-04-05T09:14:54+02:00

Contact

Werkwijze

Je hebt belangstelling voor een fotosessie? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via de mail: info@kuler.nl.

Bellen kan natuurlijk ook (06-12862675), bij voorkeur tussen 18.00 en 19.00 uur op maandag t/m vrijdag. Dan kun je meteen je vragen stellen en/of je wensen met betrekking tot de fotoshoot kenbaar maken.

Graag stuur ik je uitgebreide informatie toe via de mail en/of een offerte. In de regel stuur ik de informatie binnen 24 uur, heb je geen mail, kijk dan even in de spambox een enkele keer gebeurd het dat de mail in de spam terecht komt.  Als je besluit een afspraak te maken voor een fotosessie, neem ik graag telefonisch contact met je op en krijg je een afspraakformulier waarop je je wensen met betrekking tot de fotoshoot kenbaar kunt maken. Na ontvangst hebben we zo nodig nog telefonisch contact met elkaar om alles samen door te nemen. Tenslotte krijg je de opdrachtbevestiging en de factuur.

Definitieve afspraak

Bij het maken van een afspraak wordt de gewenste datum voorlopig gereserveerd voor 72 uur, de reservering is definitief na ontvangst van het afspraakformulier en de aanbetaling  de opname kosten van het gewenste pakket. Uiteraard is het in een later stadium altijd nog mogelijk om extra foto’s, albums en dergelijke bij te bestellen.

Waarom een aanbetaling?
Mailtjes met aanvragen, beschikbaarheid voorlopige reserveringen zijn aan de orde van de dag.  Helaas gebeurde het dan regelmatig dat ik een datum reserveerde voor een fotoshoot en dat ik niets meer vernam van de klant. In die tijd had ik de plek makkelijk aan een andere klant kunnen toekennen. Wordt op korte termijn een afspraak gemaakt, bv binnen één of twee weken,  dan spreek ik af de betaling in één te voldoen voor de fotoshoot, want helaas heb ik ook de ervaring dat men kwam niet komt opdagen of ik weken na de shoot nog moet wachten op de betaling. Hier zijn talloze variaties op te bedenken.  Dit is niet de bedoeling.

Soms gebeuren er dingen waardoor een fotoshoot niet door kan gaan. Hele geldige redenen zijn waarom je af wil zeggen. Overleg dit gewoon, de shoot kan verplaatst of  aangepast worden.

In de week vóór de fotosessie krijg je nog een mail met wat laatste tips, bijvoorbeeld welke kleding geschikt is voor op de foto’s. Of praktische tips bij een Newbornsessie.

Online galerij
De door mij geselecteerde foto’s van de fotosessie staan 30 dagen in een online galerij die alleen toegankelijk is via een wachtwoord, derden kunnen de foto’s dus niet bekijken. Wil je foto’s bestellen, dan moet je het originele nummer vermelden, dit om misverstanden te voorkomen.

Er mag heel veel tijdens een fotosessie, maar het is niet de bedoeling dat je zelf gaat fotograferen. Wil je met je mobiel een foto maken, bijvoorbeeld voor op Facebook, vraag dat dan even aan mij. Ik maak met alle plezier een leuke foto met je mobiele telefoon die je na afloop op de sociale media kunt plaatsen.

Preview fotoboek
Je ontvangt altijd een preview van het fotoboek dat je wilt laten maken. Pas na jouw goedkeuring wordt het fotoboek besteld. Het is dus mogelijk om wijzigingen aan te brengen in het aangeboden fotoboek. Een preview kan tot tweemaal toe kosteloos worden aangepast. Wil je daarna nog wijzigingen aanbrengen dan moet ik arbeidsloon in rekening brengen.

Toestemming om foto’s te delen
Op mijn website en op de sociale media plaats ik regelmatig recente foto’s. Dat is belangrijk, want zo kunnen potentiële klanten mijn werk beoordelen. Daarom vraag ik in de opdrachtbevestiging altijd of ik de foto’s die ik van je maak mag delen via mijn website en de sociale media.

Uiteraard staat daar iets tegenover:

  • Als dank ontvang je bij afname van een pakket Digitale herinnering  extra digitale bestanden in hoge resolutie zonder watermerk naar keuze.
  • Of bij afname van  pakket Herinnering voor altijd extra pagina’s in het album of en bij het luxe album pakket een extra harmonicaboekje.

Voor jouw goedkeuring is een handtekening vereist. Dit regelen we op de dag van de fotosessie. Na toestemming mag je altijd aangeven welke foto’s niet mogen worden gedeeld, zo lang ik maar uit 60% van de foto’s mag kiezen.

Contact

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen »

Actueel

Tags

Wendy van Kuler op Instagram

Portret fotografie

Archief

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant