Contact2024-02-26T11:52:07+01:00

Contact

Werkwijze

Je hebt belangstelling voor een fotosessie? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via de mail: info@kuler.nl.

Bellen kan natuurlijk ook (06-12862675), bij voorkeur tussen 18.00 en 19.00 uur op maandag t/m vrijdag. Dan kun je meteen je vragen stellen en/of je wensen met betrekking tot de fotoshoot kenbaar maken.

Graag stuur ik je uitgebreide informatie toe via de mail en/of een offerte. In de regel stuur ik de informatie binnen 24 uur, heb je geen mail, kijk dan even in de spambox een enkele keer gebeurd het dat de mail in de spam terecht komt.  Als je besluit een afspraak te maken voor een fotosessie, neem ik graag telefonisch contact met je op en krijg je een afspraakformulier waarop je je wensen met betrekking tot de fotoshoot kenbaar kunt maken. Na ontvangst hebben we zo nodig nog telefonisch contact met elkaar om alles samen door te nemen. Tenslotte krijg je de opdrachtbevestiging en de factuur.

Bij het maken van een afspraak reserveer ik de gewenste datum voorlopig voor 72 uur. Pas na ontvangst van een aanbetaling van €75,00 staat de afspraak definitief ingepland. Natuurlijk is het altijd mogelijk om later nog extra foto’s, albums en dergelijke bij te bestellen.

**Praktische Tips:**
Je ontvangt praktische tips, zoals kledingadvies, en indien van toepassing een handige newborn gids met laatste tips om de fotoshoot zo soepel mogelijk te laten verlopen.

**Waarom een Aanbetaling?**
Mailtjes met aanvragen, beschikbaarheid voorlopige reserveringen zijn aan de orde van de dag. Helaas gebeurde het dan regelmatig dat ik een datum reserveerde voor een fotoshoot en dat ik niets meer vernam van de klant. In die tijd had ik de plek makkelijk aan een andere klant kunnen toekennen. Graag ontvang ik de aanbetaling binnen drie dagen na het versturen van de factuur. Wordt op korte termijn een afspraak gemaakt, bv binnen één of twee weken, dan spreek ik af de betaling in één te voldoen voor de fotoshoot, want helaas heb ik ook de ervaring dat men kwam niet komt opdagen of ik weken na de shoot nog moet wachten op de betaling. Hier zijn talloze variaties op te bedenken. Dit is niet de bedoeling.

**Afspraak Annuleren of Verplaatsen:**
Soms kunnen er situaties ontstaan waardoor een fotoshoot niet door kan gaan. Dat is begrijpelijk. Laat het me gewoon weten, dan kunnen we de shoot verplaatsen of aanpassen aan jouw situatie. Zie ook algemene voorwaarden voor de annuleringsopties.

**Diversiteit in Fotoshoots:**
Ik bied verschillende fotoshootpakketten aan, elk met een variërend aantal foto’s, zodat klanten kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften past, ook zijn pakket aan te passen dmv de bouwstenen shoot.

**Duur van de Fotoshoot:**
De lengte van de fotoshoot wordt bepaald door het gekozen pakket/het aantal foto’s dat je als klant wenst. We bespreken van te voren de wensen. Zo kan ik ervoor zorgen dat er voldoende tijd is om alle gewenste momenten vast te leggen.

**Selectieproces:**
Als fotograaf is het mijn taak om een mooie, evenwichtige en gevarieerde selectie te maken uit de extra foto’s die zijn gemaakt tijdens de fotoshoot. Ik besteed veel zorg aan het nabewerken van elke foto, de foto’s dienen te voldoen aan mijn kwaliteitseisen en mijn stijl van fotograferen.

**online galerij**
Na max 10 werkdagen na de fotoshoot krijgen klanten toegang tot een online galerij waarin ze een ruimere selectie foto’s kunnen bekijken dan wat in het afgesproken pakket is opgenomen. Deze galerij is toegankelijk met een privé link en wachtwoord.
Het streven is dat deze extra foto’s ongeveer 20% vormen van het totale aantal foto’s. Dit biedt kans voor de klant om de definitieve keuze te maken uit mijn zorgvuldig samengestelde selectie. Hierdoor heb je de vrijheid om de foto’s te selecteren die het beste aansluiten bij evt persoonlijke voorkeuren. Met deze aanpak hoop ik dat de klant met een goed gevoel terugkijkt op het selectie proces, en zo herinneringen vast te leggen die een leven lang meegaan.
De geselecteerde foto’s van de fotosessie worden gedurende 30 dagen in een online galerij geplaatst, die alleen toegankelijk is via een wachtwoord. Als je foto’s wilt bestellen, vermeld dan het originele nummer om misverstanden te voorkomen. De online galerij word éénmalig kosteloos verlengt, hierna kost dit €10,00 per 30 dagen

**Preview Fotoboek:**
Bij een pakket met fotoalbum ontvang je altijd een preview van het fotoboek voordat het definitief wordt besteld. Pas na jouw goedkeuring gaat het boek in productie. Eventuele wijzigingen kunnen tot tweemaal toe kosteloos worden aangebracht.

**Toestemming om Foto’s te Delen:**
Ik deel regelmatig recente foto’s op mijn website en sociale media om potentiële klanten mijn werk te laten zien. Daarom vraag ik altijd toestemming om de foto’s die ik van je maak te mogen delen. Uiteraard staat daar afhankelijk van het gekozen pakket iets tegenover. Je mag altijd aangeven welke foto’s niet gedeeld mogen worden, zolang ik maar uit 60% van de foto’s mag kiezen. Wil je de foto’s niet laten delen? Dat is geen enkel probleem, ik zal dit zorgvuldig noteren in mijn administratie. Standaard staat de optie van delen uit!

**Deadline:**
Een fotoshoot dient binnen drie maanden na de datum van de shoot te worden afgerond. Na deze periode kunnen eventuele prijsverhogingen van de producten worden doorberekend.

**Mee fotograferen**
Helaas dat mag niet. Zorg ervoor dat je tijdens de fotoshoot geniet en laat het fotograferen aan mij over. Wil je zelf een foto maken met je mobiel voor bijvoorbeeld social media? Vraag het me gerust, ik maak met alle plezier een leuke foto met je mobiele telefoon. Een werkfoto waar ik ook op sta is geen probleem.

Ik hoop je hiermee een duidelijk beeld te hebben gegeven van mijn werkwijze. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik kijk ernaar uit om samen prachtige herinneringen vast te leggen!

Met vriendelijke groet,
Wendy van Kuler

Contact

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen »

Actueel

Tags

Wendy van Kuler op Instagram

Portret fotografie

Archief

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant