Op mijn website heb ik veel voorbeelden staan van wat je kan verwachten als ik jullie kindje mag fotograferen. Als je bij mij een afspraak maakt, dan overleg ik graag van te voren met je wat je mooi vind en wat jij verwacht. Dit begint met een afspraak formulier met diverse vragen.

Waar kan je op letten bij het maken van je keus voor een fotograaf? Maakt de fotograaf gebruik van accessoires, de zgn props? Welke kleuren kunnen er gebruikt worden? Spreekt de stijl je aan? Wat krijg je? Wordt er gebruik gemaakt van mutsjes, haarbandje, bloemen, beren, petjes enz. Op mijn website staan diverse voorbeelden, maar mail of bel gerust of iets mogelijk is of aanwezig is.

De foto’s op mijn website staan de foto gesorteerd per thema/kleurthema welke ik aanbied. Ook geven de foto’s op mijn website  een goede indruk wat je kan verwachten als je bij mij komt voor een newborn fotoshoot. Garantie voor bepaalde foto’s kan ik helaas niet geven, maar daar zal ik zeker in overleg met jullie mijn best voordoen. En vergeet niet dat elke newborn fotoshoot is uniek.