Liefdevolle foto’s van jullie en je kindje.

Een Newborn Family shoot  is een verkorte Newbornfotoshoot.
Er worden foto’s gemaakt van de baby op het poseerkussen, foto met vader, foto met moeder en natuurlijk baby met ouders en eventueel een foto met het hele gezin.

Je kiest een  een kleur voor het poseer kussen voor de foto’s van de baby.
Foto’s van de ouders worden gemaakt naar keuze tegen en witte, grijze of zwarte achtergrond.

Dit pakket bestaat uit vijf digitale foto’s op usb stick. Zijn er meer foto’s gemaakt dan zijn deze bij te bestellen. Dit pakket heeft een aantrekkelijke prijs (€150,00) en kost weinig tijd (één uur). Het is ook niet erg als de baby al wat ouder is dan 18 dagen. Er wordt echter met een tijdschema gewerkt en er staat één uur gereserveerd.

Vraag gerust de Newborn informatie folder aan, hier in staat ook duidelijk het verschil aan gegeven tussen een Newborn posed shoot en een Newborn Family shoot

Als je het contactformulier invult stuur ik de uitgebreide informatiefolder, neem de tijd om deze  door te lezen.

Je krijgt van mij een informatie folder daar staat al veel in, als we de definitieve afspraak maken krijg je een folder met de laatste tips.  Hier in vind je kleding tips en andere handige tips om de shoot zo soepel mogelijk te laten verlopen.  Lees deze goed door dat helpt echt om de shoot zo soepel mogelijk te laten verlopen.

**Belangrijk: Newborn Family  is geen volledige newborn posed fotoshoot, maar je krijgt mooie, liefde volle  foto’s van het nieuwe gezin, die tastbare herinnering zijn aan deze bijzondere periode.

Het draait hierbij om de familie foto’s. Dit is een vast pakket van vijf foto’s, de gezinsfoto’s vader met baby, moeder met baby en foto’s van de baby in één setting. Waardevolle foto’s van het nieuwe gezinslid/het nieuwe gezin. Soms lukt het om meerdere foto’s te maken van de baby, deze kunnen dan los bij besteld worden. In het geval van extra foto’s kies je zelf de foto’s uit een online galerij je.