Heel kort gezegd is het verschil tussenbeide foto’s shoots is de aanpak en de beschikbare tijd en het aantal gemaakte/geleverde foto’s.

Bij een familie fotoshoot studio hebben we ongeveer één uur de tijd en in die tijd maken we de foto’s van de gewenste combinaties.
Een Familie fotoshoot op locatie kost al gauw anderhalf a twee uur. Dit klinkt héél  lang, maar neem van mij aan dat de tijd heel snel gaat. Ik neem de tijd die nodig is  om  foto’s te maken van alle combinatie: denk aan moeder met kind(eren)/ vader met kinderen), vader en moeder samen (dat gebeurt ook niet vaak:)) van iedereen portret.  Kinderen worden op hun gemak gesteld door spelletjes en uitdagingen. Zodat ze eigen vergeten dat we foto’s gaan maken. Op deze wijze krijg je spontane foto’s waarbij de interactie heel belangrijk is. In de camera kijken is geen doel. Aandacht en liefde voor elkaar vast leggen wel. Het plezier wat je met elkaar hebt moet terug te zien zijn op de foto’s. en als kinderen een beetje vies worden is dat niet erg, dat hoort er bij.