Een Newborn fotoshoot is een fotoshoot in toch wel heel bijzondere periode. Het moet niet alleen een fantastisch resultaat op leveren, maar het is ook fijn als je er met een goed gevoel op terug kijkt. Je hoopt waarschijnlijk dat jouw kindje slaapt als een roosje en dat de foto’s achter elkaar gemaakt kunnen worden. Het kan echter zijn dat je kindje onrustig is, krampjes heeft of ander ongemak.  Bedenk dat alles nieuw is voor je kindje en voor jullie, in de studio proberen we de omstandigheden zo optimaal mogelijk te maken, maar geduld is een noodzakelijk element.

In de informatie magazine staan tips en als wij de definitieve afspraak maken krijg je ook een magazine met de laatste tips om de shoot zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Er is rust nodig tijdens een Newborn fotoshoot. Zijn er al oudere broertjes en of zusjes dan beginnen we met de familie foto’s en indien mogelijk is het voor de kinderen en voor de shoot fijn als ze opgehaald kunnen worden. Een newborn fotoshoot duurt 2 a 3 uur en dat is lang voor kinderen. zie ook de vraag rust- broertjes en zusjes