Fotograaf Almere2023-03-16T11:42:10+01:00

Maak vandaag je herinneringen van morgen

Klik op de foto om direct mijn portfolio en informatie te openen.

Wendy Kuler Fotografie in Almere

Professioneel, veilig en vertrouwd

Als je op zoek bent naar een professionele fotograaf in Almere voor een fotoshoot, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Wendy van Kuler en ik heb mij sinds 2012 steeds meer gespecialiseerd in verschillende soorten portretfotografie. Van een zwangerschapsshoot tot familieportretten tot een mooi portret van je hond: wat je ook wilt, ik regel het graag voor je. Natuurlijk kies je niet zomaar een fotograaf. Belangrijk is dat de stijl van fotograferen je aanspreekt, of het nu gaat om een zwangerschapsshoot of familieportret.

Als fotograaf werkzaam in Almere kan ik je uiteraard op verschillende locaties helpen. Mijn studio aan huis is gevestigd in Hilversum. Als fotograaf kom ik ook graag bij jou thuis voor een lifestyle shoot of naar een specifieke locatie om daar speciale foto’s te maken. Wil jij met een grote groep op de foto in een studio? Dan kan er tegen een meerprijs ook een studio gehuurd worden die voldoet aan jouw wensen.

Fotograaf in Almere, met aandacht voor details

Het is inmiddels een goed aantal jaar geleden dat ik besloot om me te gaan verdiepen in fotografie. Naast fotograaf in Almere ben ik ook analist in een ziekenhuislaboratorium. Een heel andere functie, tijdens het het fotograferen heb je altijd te maken met mensen, door twee totaal verschillende activiteiten te combineren, heb ik elke dag weer energie om te werken als fotograaf in bv Almere. Wanneer je met mij aan de slag gaat, merk je dan ook dat ik anders te werk ga da veel andere professionele fotografen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera. Wellicht is het voor jou de allereerste keer dat je professioneel gefotografeerd wordt. Ik begrijp heel goed dat het even wennen kan zijn en daarom neem ik ruim de tijd om je op je gemak te stellen.

De verschillende vormen van fotografie

Er zijn natuurlijk honderden manieren waarop je een portret kunt maken. Mijn portfolio op deze website, geeft een goed beeld wat je kan verwachten van mij als fotograaf in Almere. Graag help ik je dan ook bij het bedenken en uitwerken van verschillende ideeën, zodat je uiteindelijk precies krijgt waar je naar op zoek bent. En als je helemaal geen idee hebt wat er allemaal mogelijk is, dan help ik je graag om een keuze te maken. Op mijn website kan je verschillende voorbeelden vinden.

Wil je direct een shoot boeken?

Vul het contactformulier in,
mailen mag ook naar info@kuler.nl

Jouw fotograaf in Almere voor creatieve en professionele foto’s

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant