Fotograaf Amersfoort2022-01-29T09:28:03+01:00

Maak vandaag je herinneringen van morgen

Klik op de foto om direct mijn portfolio en informatie te openen.

Zoek jij een  fotograaf in Amersfoort? Graag leg ik jouw speciale moment vast

Wendy van Kuler Fotografie in Amersfoort

Professioneel, veilig en vertrouwd

Je zwangerschap is een bijzondere periode. Je kijkt uit naar het moment dat je je kindje eindelijk in je armen kunt nemen en probeert je een voorstelling te maken van hoe het zal zijn wanneer je kleintje er is. Hoe fijn is het dan wanneer je dan een mooie herinnering hebt van deze periode in de vorm van een professionele foto. Wil jij je graag in stijl laten fotograferen? Dan help ik je daar graag bij.

Mijn naam is Wendy van Kuler en ik maak al sinds 2012 professionele foto’s voor onder andere zwangerschapsshoots. Het maken van stijlvolle foto’s van jouw prachtige zwangere buik doen we uiteraard op de manier die jij voor ogen hebt. Hier zijn uiteenlopende mogelijkheden voor. Denk bijvoorbeeld aan foto’s waarbij de focus ligt op jouw bolle buik, maar je kunt ook kiezen voor een complete gezinsfoto: bijvoorbeeld samen met je partner in beeld. Je kunt ook iets heel anders kiezen, zoals een melkbadshoot.

Wendy van Kuler fotografeert in Amersfoort ook op locatie

Als fotograaf in en rond Amersfoort bied ik je een hoop mogelijkheden aan. Van het maken van foto’s op locatie tot een lifestyle shoot bij jou thuis of juist bij mij in mijn studio aan huis in Hilversum. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de zwangerschapsshoots die ik aanbied, maar ook voor de andere soorten fotografie in Amersfoort. Ik help je ook graag met newborn fotografie, babyfotografie. Of wat dacht je van een professioneel gemaakt familieportret?

Wil je een fotoshoot met mij als fotograaf in Amersfoort, maar weet je niet precies waar je nu voor wilt kiezen? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Graag beantwoord ik alle vragen die je eventueel hebt en denk met je mee over het opzetten van een mooie shoot. Als fotograaf werkzaam in Amersfoort heb ik uiteenlopende ideeën hoe je dit het beste aan kunt pakken en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Deze bespreek ik uiteraard graag met je.

Een prachtig resultaat

Er zijn verschillende momenten in je leven waar je graag een blijvende herinnering aan wilt houden. Bijvoorbeeld de bruiloft, het vastleggen van jouw zwangerschap of de de eerste weken van je kindje. Maar ook een mooi portret van je hond of kat behoort tot de mogelijkheden. Heb jij een bepaald idee in gedachten voor een fotoshoot en wil je graag weten of ik je daar als fotograaf in Amersfoort bij kan helpen? Neem dan zeker contact met mij op. Dan kan ik je meer vertellen over wat ik voor je kan betekenen. Herinner je al die mooie momenten in je leven dankzij de prachtige foto’s die je hieraan overhoudt!

Wil je direct een shoot boeken?

Vul het contactformulier in,
mailen mag ook naar info@kuler.nl

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant