Fotograaf Breukelen2023-05-01T12:20:39+02:00

Maak vandaag je herinneringen van morgen

Klik op de foto om direct mijn portfolio en informatie te openen.

Wendy van Kuler als jouw fotograaf in Breukelen voor creatieve en ongedwongen foto’s

Wendy:

Professioneel, veilig en vertrouwd

Zit jij in een speciale fase van je leven en wil je hier graag een blijvende herinnering van? Deze foto’s wil ik graag voor je  maken als fotograaf werkzaam in Breukelen en omgeving. Als fotograaf bied ik unieke fotoshoots aan waar jij een prachtig eindresultaat van kunt verwachten. Dit doe ik naast mijn werk als analist in de gezondheidszorg en heb sinds 2012 mijn eigen studio aan huis in Hilversum.

Woon jij in Breukelen of in de buurt van deze mooie omgeving? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor onder andere portretfotografie en bedrijfsfotografie. Het laten maken van een mooie en unieke foto is iets waarin ik me heb gespecialiseerd. Daarnaast vind ik het fantastisch om met mensen samen te werken en dat zal je tijdens de fotoshoot zeker merken. Ik ga niet voor de strakke en geposeerde foto’s. Het streven is om spontane foto’s te maken waarbij je interactie  krijgt, de spontane foto’s waar de beste herinneringen uit voortkomen.

Jouw unieke gezin vastgelegd door mij als fotograaf in Breukelen

Wat ik tijdens mijn jarenlange ervaring als fotograaf werkzaam in Breukelen en omgeving wel geleerd heb, is dat ieder persoon en ieder gezin uniek is. En dat is dan ook precies wat ik in de foto’s naar voren wil laten komen. We kennen natuurlijk allemaal de klassieke foto met papa, mama en twee kinderen glimlachend naar de camera.

Maar dat is lang niet altijd waar mensen naar op zoek zijn omdat dit echt niet is hoe jouw gezin er op een normale dag uitziet. Je wilt in de foto’s de uniekheid van jouw gezin terug kunnen zien en dat is wat ik als fotograaf naar voren probeer te brengen.  Daarnaast kun je de foto’s natuurlijk unieker maken door voor een specifieke locatie of bepaalde attributen te kiezen. Bij mij als fotograaf werkzaam in de omgeving van Breukelen is het allemaal mogelijk!

Het perfecte eindresultaat

Voor groepen tot 5 personen ben je van harte welkom in mijn studio aan huis in Hilversum voor de fotoshoot. Voor de bolle buiken shoot, cakesmash en sitters (kindjes die net kunnen zitten) heb ik kleding beschikbaar.

Als fotograaf neem ik van tevoren contact met je op om de verschillende mogelijkheden door te nemen zodat je precies weet wat je van de fotoshoot kunt verwachten. Zit jij er ook over te denken om mij als fotograaf in te huren? Voel je dan vrij om contact met me op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Wil je direct een shoot boeken? Bel dan naar 06 12 86 26 75 of mail naar info@kuler.nl voor meer informatie of de beschikbaarheid!

Wil je direct een shoot boeken?

Vul het contactformulier in,
mailen mag ook naar info@kuler.nl
of bel: 0612 86 26 75.

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant