Fotograaf Bunschoten2023-03-15T18:59:04+01:00

Maak vandaag je herinneringen van morgen

Klik op de foto om direct mijn portfolio en informatie te openen.

Als fotograaf in Bunschoten leg ik graag jouw speciale moment vast

Wendy van Kuler Fotografie in Bunschoten

Professioneel, veilig en vertrouwd

Waardevolle foto’s van een prachtige newborn shoot tot een familie fotoshoot, als fotograaf werkzaam in Bunschoten en omgeving heb ik hier allemaal ruime ervaring mee. Mijn naam is Wendy van Kuler en ik werk sinds 2012 als fotograaf in de omgeving van Bunschoten. Mijn studio aan huis bevindt zich in Hilversum, maar ook in Bunschoten en omgeving ben ik je graag van dienst. Gespecialiseerd in diverse soorten portretfotografie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan newborn fotografie, familiefotografie, kinderen, zwangershapsfotografie, bruidsfotografie of bedrijfsfotografie. Binnen mijn stijl van fotograferen er zijn uiteenlopende soorten fotoshoots waar je uit kunt kiezen. En niet te vergeten hondenfotografie.

Toen ik besloot een opleiding tot fotograaf te volgen werkte ik al jaren als KLCH analist. De keuze om vooral mensen te fotograferen werd tijdens de opleiding heel logisch. Ook nu nog combineer ik het werk als analist met mijn fotografie werkzaamheden. Door de jaren heen heb ik mij verdiept in verschillende methodes die erbij kunnen helpen om de familie- en bedrijfsfotografie zo goed mogelijk op te zetten en uit te werken. Er zijn verschillende invalshoeken die ervoor kunnen zorgen dat iedere fotoshoot weer een geweldige ervaring, zodat je er nog lang met een warm haart aan terug zult denken.

Kies voor een creatieve fotograaf in Bunschoten

Als fotograaf werkzaam in Bunschoten en omgeving help ik je graag bij het vinden van de ideale locatie voor jouw shoot, dit kan zijn bij mij in de studio aan huis of een mooie locatie in de omgeving. . Uiteraard kunnen we bepaalde fotoshoots zoals de zwangerschapsfoto’s, Newborn en “Day in a life” ook bij jou thuis doen, de zgn lifestyle fotografie. Met grote families ga ik altijd graag naar buiten er zijn vele mooie fotolocaties.

Familiefotografie en/of bedrijfsfotografie

Mijn expertise als fotograaf in Bunschoten zorgt ervoor dat je bij mij altijd foto’s krijgt waar je blij van wordt of dit nu is van je familie, bedrijf of gezinsuitbreiding. Op mijn website kun je verschillende foto’s vinden die een goed idee geven wat ik doe op het gebied van fotoshoots. Heb jij een bepaald idee in gedachten en vind je dit niet meteen terug op de site? Neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag wat ik voor jou kan betekenen als fotograaf in Bunschoten.

Wil je direct een shoot boeken?

Vul het contactformulier in,
mailen mag ook naar info@kuler.nl

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant