Fotograaf Bussum2023-03-15T18:59:08+01:00

Maak vandaag je herinneringen van morgen

Klik op de foto om direct mijn portfolio en informatie te openen.

Jouw fotograaf in Bussum creatieve en spontane foto’s

Wendy van Kuler Fotografie

Professioneel, veilig en vertrouwd

Een mooi portret van je pas geboren baby of kinderen is voor veel mensen iets wat ze graag in een huis willen zien. Opzoek naar de juiste fotograaf in Bussum voor een mooi portret of fotoreportage? Misschien dat ik jou kan helpen. Mijn naam is Wendy van Kuler en ik ben werkzaam als fotograaf in Bussum. Sinds 2012 heb ik mijn eigen studio in huis (in Hilversum) waar jij van harte welkom bent om een prachtige foto te laten maken van bijvoorbeeld jouw pas geboren baby, een cake smash van je één jarige dreumes of  gezin.  Maar ook een zwangerschapsshoot of een new born shoot behoort tot de mogelijkheden. Familie fotoshoot maak ik op een mooie locatie in de omgeving.

Ik werk als fotograaf in Bussum graag samen met mensen om de perfecte foto te creëren. Mijn streven is altijd om spontane foto’s te maken, we nemen de tijd om te ontspannen en te wennen om zo tot een mooi eindresultaat te komen met waardevolle foto’s.

Wendy van Kuler fotograaf werkzaam in Bussum voor een prachtig portret

Het vinden van de juiste dynamiek binnen een groep mensen is voor mij zeer belangrijk. Ik neem dan ook niet alleen de tijd om de juiste opstelling voor de foto’s te vinden, maar ook om rekening te houden met de mensen en/of kinderen die ik voor mijn camera heb. Als fotograaf in Bussum heb ik een ruime ervaring met het nemen van foto’s op deze manier. Ik neem de tijd om mensen en kinderen op hun gemak kan stellen, zodat ze zelfs niet meer door hebben dat ze op de foto gaan. Dit levert de mooiste resultaten op waar je echt jaren van kunt genieten.

Kies jouw locatie uit

Je bent natuurlijk van harte welkom in mijn studio aan huis in Hilversum. Hier werk ik als fotograaf in de omgeving van Bussum. Maar dat is zeker niet de enige optie waar je uit kunt kiezen. Wil jij graag met een grotere groep mensen en/of kinderen op de foto? Dan kan ik voor een meerprijs een grotere studio huren of Maar beter is een mooie locatie in de omgeving gaan die je zelf kiest of in overleg met mij.

Wil jij prachtige bruidsfoto’s laten maken? Dan help ik je graag met het opstellen van een plan. Hetzelfde geldt natuurlijk voor bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot of de vele andere soorten fotoshoots die ik samen met jou kan doen. Ik zorg er altijd voor dat je niet alleen een fantastisch eindresultaat hebt, maar ook een geweldige ervaring tijdens de fotoshoot. Dat maakt het nog leuker om achteraf nog vaak naar de foto’s te kijken en na te genieten.

Een mooi portret van je hond?

Dit is mogelijk, zowel in de studio als op locatie en bij een familiefotoshoot zijn honden natuurlijk ook welkom.

Wil je direct een shoot boeken?

Vul het contactformulier in,
mailen mag ook naar info@kuler.nl
of bel: 0612 86 26 75.

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant