Loading...
Fotograaf Hilversum2022-01-29T14:55:13+01:00

Maak vandaag je herinneringen van morgen

Klik op de foto om het portfolio te openen

Als fotograaf in Hilversum leg ik graag jouw speciale momenten vast

Actueel

Wendy Kuler Fotograaf in Hilversum

Professioneel, veilig en vertrouwd

Woon jij in Hilversum of omgeving en ben jij op zoek naar een creatieve fotograaf in Hilversum voor het maken van een prachtig portret of een mooie serie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Sinds 2012 werk ik (deels) als fotograaf in Hilversum en ik focus mij voornamelijk op het maken van portretten. Hierbij kun je onder andere denken aan newborn fotografie, cake smash fotografie, zwangerschapsfotografie, een portret van je hond, een familiefoto of bruidsfotografie.

Er zijn bepaalde momenten en gebeurtenissen in je leven die je graag voor altijd bij je wilt dragen en waar je een mooie herinnering aan wilt hebben. Van je mooie gezin tot de eerste weken van je kinderen en nog heel veel meer. Als fotograaf in gevestigd in Hilversum ben ik er voor jou om je ervan te verzekeren dat je hier altijd een prachtig tastbare herinnering aan hebt.

Kies voor de juiste fotograaf in Hilversum

Het vinden van een fotograaf in Hilversum die bij jou past, is misschien niet altijd even makkelijk. Je wilt er zeker van zijn dat de fotoshoot slaagt en dat je uiteindelijk blij bent met het eindresultaat. Dit zijn voor mij ook zeer belangrijke dingen. Wanneer je al eens eerder voor een professionele fotoshoot hebt gekozen, dan zal je tijdens onze samenwerking al snel merken dat ik dingen misschien anders aanpak dan andere fotografen in Hilversum.

Het is voor mij erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Niet iedereen wordt op een dagelijkse basis professioneel gefotografeerd en het kan dan ook best spannend zijn om dit te laten doen. Ik begrijp dat maar al te goed en als fotograaf in Hilversum doe ik er natuurlijk alles aan om je op je gemak te stellen.

De fotoshoot die bij jou past

Iedereen heeft een ander beeld voor ogen van wat de fotoshoot nu precies in moet houden en hoe het eindresultaat eruit moet zien. Als fotograaf neem ik er dan ook altijd de tijd voor om je beter te leren kennen. Op die manier kunnen we samen bespreken wat je precies wilt. We wonen in een prachtige omgeving in Hilversum en ik kan helpen bepalen wat de beste opties zijn voor jou om de mooiste fotoshoot te hebben. Van het bepalen van de juiste locatie tot de keuze van geschikte attributen voor jouw shoot. Ik sta voor je klaar om dit voor elkaar te krijgen! Wanneer je graag meer wilt weten, neem dan contact met mij op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Wendy van Kuler fotografie: fotograaf in Hilversum en omgeving

Gespecialiseerd in portretfotografie zoals:
Newborn fotografie van je pas geboren baby
Cake Smash van de eerste verjaardag van kindje
Zwangerschapsfotografie

Kijk gerust rond op mijn website om te kijken of mijn stijl van fotograferen bij jullie past en  vraag de informatie folder aan van de shoot van jullie keuze

Wil je direct een shoot boeken?

Vul het contactformulier in,
mailen mag ook naar info@kuler.nl
of bel: 0612 86 26 75.

Kom in Contact

Vrijblijvende Prijsopgave

Meer informatie?

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Contact formulier
Bel mij
Contact formulier
Bel mij

Social Media

Ga naar de bovenkant