Fotograaf Huizen2023-05-01T12:09:05+02:00

Maak vandaag je herinneringen van morgen

Klik op de foto om direct mijn portfolio en informatie te openen.

De mooiste herinneringen maak je samen, Wendy van Kuler werkzaam als fotograaf in Huizen

Wendy:

Professioneel, veilig en vertrouwd

Waardevolle foto’s van een prachtige newborn shoot tot een familie fotoshoot, als fotograaf werkzaam in Huizen heb ik hier allemaal ruime ervaring mee. Mijn naam is Wendy van Kuler en ik werk sinds 2012 als fotograaf in de omgeving van Huizen. Mijn studio aan huis bevindt zich in Hilversum, maar ook in Huizen en omgeving ben ik je graag van dienst. Ik heb mij gespecialiseerd in verschillende soorten portretfotografie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan  newborn fotografie, familiefotografie, kinderen, zwangershapsfotografie,  bruidsfotografie of bedrijfsfotografie. En niet te vergeten hondenfotografie. Binnen mijn stijl van fotograferen er zijn uiteenlopende soorten fotoshoots waar je uit kunt kiezen.

Toen ik besloot een opleiding tot fotograaf te volgen werkte ik al jaren in de gezondheidszorg. Hierdoor was ik gewend om met mensen om te gaan. De keuze om vooral mensen te fotograferen is voor mij dan ook heel logisch. Door de jaren heen heb ik mij verdiept in verschillende methodes die erbij kunnen helpen om de familie- en bedrijfsfotografie zo goed mogelijk op te zetten en uit te werken. Er zijn verschillende invalshoeken die ervoor kunnen zorgen dat iedere fotoshoot weer een geweldige ervaring, zodat je er nog lang met een warm hart aan terug zult denken.

Kies voor een creatieve fotograaf in Huizen

Als fotograaf werkzaam in Huizen en omgeving ken ik de omgeving natuurlijk zeer goed en dat kan zeker van pas komen wanneer jij op zoek bent naar een speciale locatie voor jouw fotoshoot. Graag help ik je bij het vinden van de ideale locatie voor jouw shoot, dit kan zijn bij mij in de studio aan huis of een mooie locatie in de omgeving. Uiteraard kunnen we bepaalde fotoshoots zoals de zwangerschapsfoto’s, Newborn en “Day in a life” ook bij jou thuis doen, de zgn lifestyle fotografie.

Met grote families ga ik altijd graag naar buiten, Huizen en het Gooi, genoeg mooi fotolocaties.

Familiefotografie en/of bedrijfsfotografie

Mijn expertise als fotograaf in Huizen zorgt ervoor dat je bij mij altijd foto’s krijgt waar je blij van wordt of dit nu is van je familie, bedrijf of gezinsuitbreiding. Op mijn website kun je verschillende foto’s vinden die een goed idee geven wat ik doe op het gebied van fotoshoots. Heb jij een bepaald idee in gedachten en vind je dit niet meteen terug op de site? Neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag wat ik voor jou kan betekenen als fotograaf in Huizen.

Wil je direct een shoot boeken?

Vul het contactformulier in,
mailen mag ook naar info@kuler.nl
of bel: 0612 86 26 75.

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant