Fotograaf Utrecht2023-03-15T18:59:30+01:00

Maak vandaag je herinneringen van morgen

Klik op de foto om direct mijn portfolio en informatie te openen.

Als fotograaf in Utrecht breng ik jouw leven in beeld

Wie ben ik?

Professioneel, veilig en vertrouwd

Wanneer je erover na aan het denken bent om een professionele fotoshoot te boeken voor een prachtig portret of mooie serie dan regel ik dit graag voor je. Al sinds 2012 werk ik als fotograaf in en rondom Utrecht. Mijn studio aan huis is gevestigd in Hilversum, maar ook in de omgeving van Utrecht maak ik de mooiste foto’s voor mijn klanten. Al vele jaren werk ik analist de overeenkomst met fotograaf is het oog voor details en nauwkeurigheid. Het is dan ook eigenlijk niet verrassend dat ik er bij het fotograferen voor koos om voornamelijk met mensen te werken. Je kunt bij mij terecht voor allerlei soorten portretfotografie. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan  newborn fotografie, Cake Smash fotografie, familieportretten, maar ook heb ik ervaring met zwangerschapsfotografie en  niette vergeten bruidsfotografie. Wil jij graag een mooi portret hebben van jouw (jonge) kinderen? Dan is dat ook geen enkel probleem.

Fotoshoot op locatie, een life style shoot bij jou thuis of in de studio

Een fotoshoot kan uiteraard op verschillende locaties plaatsvinden. De uiteindelijke keuze zal voor een groot deel afhankelijk zijn van wat jij nu precies voor ogen hebt, hoeveel mensen er op de foto moeten komen en welke setting jij het liefst hebt voor je foto’s.

Newborn fotografie

Een geposeerde Newborn fotoshoot wordt gedaan in mijn studio aan huis in Hilversum. Heb je liever dat ik als fotograaf  bij jullie in Utrecht kom dan kan je kiezen voor een Newborn lifestyle fotoshoot.

Wil je een zwangerschapsfotoshoot doen?

Dan overleg ik met je waar je je het prettigst voelt. Mijn “Bolle Buiken” fotoshoot wordt meestal gedaan wanneer je tussen 30 en 36 weken zwanger bent. Je kan kiezen uit studio, op locatie of thuis. Heb je een mooi licht huis, kies dan bijvoorbeeld voor een life style shoot. Deze shoot kunnen we gewoon binnen het comfort van je eigen huis doen, voor heel persoonlijke foto’s. Maar heb je een speciaal plan in gedachten om de fotoshoot op een mooie locatie buiten de deur te doen? Ook is er een collectie speciale zwangerschapsjurken beschikbaar als je dit aanspreekt. Dan kan dat uiteraard geregeld worden. Als fotograaf in Utrecht ben ik er voor jou om het eindresultaat te bereiken waar jij helemaal gelukkig mee bent.

De verschillende opties

Als fotograaf werkzaam in Utrecht en omgeving bied ik verschillende opties aan voor een fotoshoot. Je bent van harte welkom in mijn studio aan huis,  voor een lifestyle reportage kom ik ook graag naar jouw huis of een locatie waar jij graag de foto’s wil laten maken.

Vind je het lastig om te bepalen wat nu het beste in jouw geval zal werken? Dan adviseer ik je hier natuurlijk graag over. Als fotograaf werkzaam in Utrecht heb ik ideeën hoe we jouw ideale fotoshoot kunnen vormgeven en ik sta dan ook voor je klaar om je hierbij verder te helpen. Uiteindelijk gaat het erom dat jij blij bent met het eindresultaat en daarbij ben ik je graag van dienst.

Wil je direct een shoot boeken?

Vul het contactformulier in,
mailen mag ook naar info@kuler.nl
of bel: 0612 86 26 75.

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant