Fotograaf Weesp2023-03-15T18:59:32+01:00

Maak vandaag je herinneringen van morgen

Klik op de foto om direct mijn portfolio en informatie te openen.

Wendy van Kuler als jouw fotograaf in Weesp voor creatieve en professionele foto’s

Wendy van Kuler Fotografie in Weesp

Professioneel, veilig en vertrouwd

Ben jij op zoek naar een fotograaf nabij Weesp voor het maken van mooie portretten? Dan ben ik je graag van dienst. Mijn naam is Wendy van Kuler en ik ben professioneel fotograaf met jarenlange ervaring. Op mijn website vind je veel informatie over de verschillende soorten fotografie die ik allemaal doe en hoe ik jou kan helpen bij het maken van de best mogelijke zakelijk portretten voor jouw bedrijf en/of familie.

Sinds 2012 heb ik mijn eigen studio aan huis in Hilversum. Sindsdien werk ik in de omgeving van  Hilversum en ik werk dus ook als fotograaf in Weesp.

Fotograaf in Weesp en omgeving voor Newborn fotografie

Graag neem ik de tijd die nodig is om een prachtige serie foto’s te maken. Van newborns tot al wat oudere kinderen, één van mijn specialisaties als portretfotograaf werkzaam in en rond Weesp.  Vrouwen die bij mij komen voor een “Bolle Buiken shoot”, kiezen na de geboorte van hun kindje vaak voor een zogenaamde newborn shoot. Deze shoot is een mooi vervolg op de “Bolle Buiken shoot”. Misschien bedenk je meteen al voor de eerste shoot dat je straks ook je pasgeboren baby wilt laten fotograferen. Geef dit dan meteen aan bij het boeken van de eerste fotoshoot, dan krijg je een leuke korting!

De zwangerschapsshoot vindt meestal plaats wanneer je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het eerder of later in je zwangerschap te doen, dat is helemaal aan jou! Misschien wil je zelfs wel meerdere fotoshoots doen tijdens je zwangerschap (9 maanden shoot) of wil je graag een duoportret, dit is een gespiegelde foto in de zelfde pose zwanger en met je pas geboren kindje. De mogelijkheden zijn eindeloos en als fotograaf werkzaam in in Weesp en omgeving maak ik het graag voor je mogelijk tegen aantrekkelijke tarieven.

Laat mooie herinneringen vastleggen door mij als fotograaf in Weesp

Keuze voor een fotoshoot in mijn studio of op locatie of bij jou thuis voor een lifestyle reportage. De zwangerschapsshoot duurt over het algemeen een uur en kan op verschillende locaties plaatsvinden. Je kan kiezen voor mijn studio aan huis in Hilversum of ik kom als fotograaf naar Weesp voor een locatie- of lifestyle shoot. Maar heb jij bijvoorbeeld een wit of licht gekleurd bad? Dan kan het prachtig zijn om te kiezen voor een melkbadshoot of we kunnen naar een speciale locatie gaan voor de shoot. Als jij het lastig vindt om te kiezen, neem dan vooral contact met me op, dan kunnen we de verschillende mogelijkheden samen bespreken.

Wil je direct een shoot boeken?

Vul het contactformulier in,
mailen mag ook naar info@kuler.nl
of bel: 0612 86 26 75.

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant