Als de fotograaf achter Wendy van Kuler fotografie in Hilversum, ben ik verheugd om mijn nieuwste aanbod aan te kondigen: de cake smash fotoshoot met een betoverend Boho bloemen thema, inclusief prachtige rozenhoepels. Ik streef ernaar om elke fotoshoot uniek te maken, en deze nieuwe toevoeging is geen uitzondering.
Bij Wendy van Kuler fotografie in Hilversum wil ik dat jouw cake smash fotoshoot perfect aansluit bij jouw wensen voor een cake smash fotoshoot. Daarom bied ik een breed scala aan cake smash decors, en om je te inspireren, heb ik een handig magazine samengesteld boordevol voorbeelden.
Romantische bloemen hoepels met roze en witte rozen als decor bij een cake smash fotoshoot bij Wendy van Kuler in Hilversum

Als een bepaald decor regelmatig wordt aangevraagd, voeg ik het graag, indien mogelijk, toe aan mijn collectie. Houd er echter rekening mee dat ik tijd nodig heb om de benodigde props te maken of aan te schaffen. Last-minute verzoeken, zoals één of twee weken van tevoren, kan ik helaas niet realiseren.
Voor degenen die op zoek zijn naar een nog persoonlijkere touch, bied ik op maat gemaakte cake smash fotoshoots aan. Hierbij is ruim van tevoren contact opnemen essentieel om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid, denk aan 3 maanden voor de eerste verjaardag.

Mijn nieuwste Boho bloemen thema met rozenhoepels voegt een vleugje romantiek toe aan de fotoshoot. Of je nu kiest voor een bestaand decor of een op maat gemaakte ervaring, ik streef ernaar om van jouw cake smash fotoshoot een onvergetelijke en stijlvolle herinnering te maken. Neem contact met mij op ik stuur je de uitgebreide informatie naar je toe en heb je speciale wensen laat het weten.

Wendy

27-12-2023