Hallo lieve ouders en toekomstige herinneringenmakers,

Als ervaren newborn fotograaf in het mooie Hilversum, wil ik graag een beetje van mijn wereld met jullie delen. Ik ben gepassioneerd over newbornfotografie, en mijn hart gaat sneller kloppen bij het vastleggen van die allereerste momenten van nieuw leven. Maar laten we het vandaag specifiek hebben over mijn liefde voor zwart-wit.

Zwart-witfotografie heeft voor mij altijd een speciale plek ingenomen. Het is een tijdloze kunstvorm die, naar mijn bescheiden mening, perfect past bij pasgeboren baby’s. Mijn zwart-witfoto’s kenmerken zich door

Wendy van Kuler newborn fotograaf in Hilversum. zwartwit newborn fotografie

lichte tinten, omdat ik geloof dat deze zachtheid en subtiliteit de puurheid van de kleintjes op een prachtige manier benadrukt. Dit mag eigenlijk niet ontbreken in je serie.

Het proces van het vastleggen van deze momenten vergt geduld en zorgvuldigheid. Elk gebaar, elk oogwenk en elk pluisje wordt met liefde en aandacht vastgelegd. Mijn doel is niet alleen om foto’s te maken, maar om kunstwerken te creëren die een leven lang worden gekoesterd.

Ik zie mijn rol als fotograaf als iemand die de tijd even stilzet, zodat ouders kunnen genieten van de tederheid en het wonder van hun pasgeboren kind. Zwart-wit biedt de mogelijkheid om de essentie van deze momenten vast te leggen, zonder afleiding van felle kleuren.

Dus, als je overweegt om deze unieke fase in het leven van je kleintje vast te leggen, denk dan eens aan de tijdloze schoonheid van zwart-wit. Samen kunnen we herinneringen maken die de tand des tijds doorstaan, met geduld, zorgvuldigheid en een vleugje kunstzinnigheid.

met vriendelijke groet,
Wendy
(Jouw geduldige Newborn Fotograaf in Hilversum)
Newborn fotografie

09-12-2023