Neem eens een kijkje bij de collectie  newborn fotoalbums! Graag deel ik deze prachtige momenten van nieuw leven op mijn website. Bij het vastleggen van de puurheid en onschuld van pasgeboren baby’s,  het is onmogelijk om alle foto’s mijn website te tonen. Vandaag heb ik lekker de tijd om eens door de vele foto’s te snuffelen en de albums bij te werken met dank aan de ouders die toestemming hebben gegeven om de foto’s te mogen plaatsen op mijn website. Ik neem me altijd voor om dit regelmatig te doen😊. De albums zijn bijgewerkt met een greep uit de foto’s gemaakt in de laatste jaren.

Iedere foto vertelt een uniek verhaal, elk babyportret is een kunstwerkje op zichzelf. Het waardevol deze kostbare momenten te koesteren. Op mijn website vind je foto’s in mijn stijl maar toch heel verschillend. Graag leg ik vertederende glimlach van een pasgeborene, de vingertjes die ineen grijpen en de dromerige blik in hun ogen vast.Newbornfotografie in Hilversum, geposeerde newborn fotografie in Hilversum door Wendy van Kuler in witte tinten

Geniet van de magie die elk newborn fotoalbum met zich meebrengt. Deze foto’s zijn gemaakt in mij studioruimte in Hilversum, daar is het lekker warm en heb ik alles bij de hand wat ik nodig heb.

Mijn albums worden met enige regelmaat aangevuld en vervangen. Op die manier kan ik laten zien wat er de laatste jaren aan baby’s is langs gekomen, maar ook de tijdloze momenten die ik eerder heb gedeeld te laten zien.

Het proces van het bijwerken van onze fotoalbums is een delicate balans tussen het behouden van mijn dierbare herinneringen en het omarmen van de belofte van nieuwe avonturen.

Dus, wanneer je weer eens mijn website bezoekt en je ziet dat de fotoalbums zijn aangevuld of vervangen, weet dan dat dit gedaan is met de grootste zorg en liefde. Ik wil jullie blijven verrassen met prachtige momenten die recht uit het hart komen. Genieten van de onschuldige glimlachjes, de knuffels en de ontdekkingen van deze kleine wondertjes.

Nogmaals dank aan de ouders die toestemming hebben geven voor het mogen delen van enkele foto’s uit hun serie – een online schatkist vol warmte en genegenheid.

Welkom in de wereld van mijn newborn fotoalbums!
2023-07-16