Unieke duoportretten bij Wendy van Kuler Fotografie in Hilversum. Of het nu een hartverwarmende broer-zus fotoshoot is of een innige band tussen broers, Ontdek de unieke dynamiek tussen familieleden en laat mij, Wendy van Kuler, de gelijkenissen en verschillen in jullie relatie vastleggen.

 

Duoportret- duofoto, twee broers en van elk een half gezicht om de gelijkenissen en de verschillen te zien

Bij Jonge kinderen is er wel een aandachtspunt. Voor het perfecte duoportret is het van belang dat het kind recht vooruit kan kijken. Dit zorgt voor naast een oprechte en diepgaande weergave van hun persoonlijkheid en connectie, de mogelijkheid om de portretten goed op elkaar te laten aansluiten.

Als het leeftijdsverschil tussen de kinderen aanzienlijk is, adviseer ik om even te overleggen over de mogelijkheden. Op die manier kunnen we samen kijken hoe we het beste jullie verhaal kunnen vertellen.

In mijn studio ruimte aan huis bied ik graag een professionele en ontspannen fotoshoot-ervaring aan. Neem contact op voor de mogelijkheden voor een duoportret te bespreken en een unieke fotoshoot-ervaring te plannen.

Wil je een fotoshoot plannen op zaterdag? Dan is het raadzaam om dit ruim van tevoren te regelen, gezien deze dagen snel volgeboekt raken. Voor shoots op woensdag of vrijdag is er vaak meer flexibiliteit, en deze kunnen doorgaans op kortere termijn worden ingepland. Als je toch last-minute een fotoshoot wilt, aarzel dan niet om te informeren, want er kunnen altijd plekjes vrijkomen door eventuele annuleringen. Flexibiliteit is key, en ik sta open voor last-minute aanvragen om jouw bijzondere momenten vast te leggen. Neem gerust contact op voor de beschikbaarheid en we kijken samen naar de beste mogelijkheden voor jouw fotosessie.

Wendy

13-01-2024