Als enthousiaste fotograaf bij Wendy van Kuler Fotografie in Hilversum ben ik altijd op zoek naar nieuwe en unieke thema’s voor cake smash fotoshoots. Door recente omstandigheden heb ik de tijd gehad om  nieuwe thema’s  te ontwikkelen, en ik kan nauwelijks wachten om het met jullie te delen!
Dit is een van de nieuwste thema’s die ik gecreëerd heb, is geïnspireerd op avontuur en reizen, met keuze tussen een vliegtuig of een luchtballon. Het idee is om een stoere en speelse sfeer te creëren, perfect voor zowel jongens als meisjes. De achtergrond, een resultaat van vakantiefoto’s en unieke elementen, is met liefde en toewijding door mijzelf gemaakt.
Ik vond een schattig vliegtuig online dat perfect past bij het thema, en voor de luchtballon gebruik ik een aardappelmand en ballonnen om een betoverend effect te creëren. Ik kan me de glimlach van de bijna jarige job al helemaal voorstellen te midden van deze fantasierijke, vintage, setting.
Als je interesse hebt in dit unieke cake smash thema, is het belangrijk om op tijd een afspraak te maken. Ik adviseer altijd om vijf weken voor de verjaardag van je kindje een afspraak te plannen, zodat we genoeg tijd hebben voor de voorbereidingen. Soms kan het zelfs vier tot zes weken duren om alle benodigde attributen voor het decor te bestellen.
Dus, ouders, denk tijdig aan de eerste verjaardag van jullie kleintje en geef ze het cadeau van een onvergetelijke cake smash ervaring. Ik kijk ernaar uit om samen dit magische avontuur vast te leggen en de kostbare momenten van verwondering en vreugde te delen. Tot snel bij Wendy van Kuler Fotografie!

07-01-2024

vliegtuigen achtergrond voor cake smash fotohoot bij wendy van kuler Fotografie in Hilversum, fotoachterond met vliegtuigen en luchtballonnencake smash thema reizen met vliegtuig, bij wendy van kuler fotografie in Hilversum