Welkom bij mijn gezellige fotostudioruimte in Hilversum, waar we samen mooie herinneringen vastleggen van jullie allerkleinste schat. Als newbornfotograaf streef ik ernaar om niet alleen prachtige foto’s te maken, maar ook een ontspannen en plezierige ervaring te bieden.

In mijn studioruimte aan newborn haarbandje-NB-sage-linde-groen-donker, Wendy van Kuler fotografie in Hilversumhuis zijn er tal van materialen beschikbaar voor de perfecte fotoshoot. Eigenlijk zoveel dat het soms lastig kiezen is. Geen zorgen! In het afspraakformulier geef ik je de kans om jouw voorkeuren aan te geven. Zo kan je rustig nadenken over welke kleuren en props het beste bij jou en je kleintje passen. Geen keuzestress, geen onrust – alleen een stressvrije voorbereiding op een prachtige fotosessie.

Voorafgaand aan de shoot zorg ik ervoor dat de door jou gekozen kleuren en props klaarliggen in de studioruimte. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het is ook handig, vooral als we te maken hebben met een beetje onrustige baby’s. Soms voeg ik zelfs wat extra handige props toe om de kleintjes op hun gemak te stellen en de fotoshoot soepeler te laten verlopen.

Kortom, mijn studio is een plek waar jij en je kleintje zich op je gemak voelen. Laat je verwachtingen los en geniet van het moment terwijl ik de magie van de eerste dagen van je baby vastleg. Samen maken we prachtige herinneringen die een leven lang meegaan.

Ik kijk er naar uit om jullie en je kleintje te verwelkomen in mijn fotostudioruimte in Hilversum!

Wendy
03-02-2023