Als Wendy van Kuler, gespecialiseerd in newborn fotografie in Hilversum, wil ik iedereen de allerbeste wensen sturen voor het nieuwe jaar. Moge 2024 gevuld zijn met liefde, geluk en prachtige momenten.

In mijn studio, Wendy van Kuler Fotografie, staat het nieuwe jaar in het teken van het vastleggen van kostbare herinneringen, vooral die met betrekking tot de allerkleinsten. Als ervaren newborn fotografe weet ik dat elk detail van een pasgeborene uniek en onvergetelijk is. Daarom mogen de detailfoto’s van schattige handjes, teentjes en andere kleine kenmerken absoluut  ontbreken in mijn werk.

Een bijzonder element in mijn fotografie is het creëren van collages van deze details in zwart-

Collage van de schattige details van een pas geboren baby- Newborn collage- zwartwitfotografie

wit. Zwart-witfotografie brengt naar mijn mening de essentie van de foto beter naar voren. Het vangt de puurheid en tederheid van deze momenten zonder afleiding van kleur, waardoor de focus ligt op de emotionele impact en de prachtige details die elke baby uniek maken.

In het komende jaar nodig ik jullie graag uit om mijn studio in Hilversum te bezoeken, waar we samen mooie herinneringen kunnen maken. Laat mij jullie meenemen  door de bijzondere momenten van jullie kleintje vastleggen. Samen maken we unieke beelden die een blijvende herinnering vormen aan de liefde en vreugde die een nieuw leven met zich meebrengt.

Dus, beste wensen voor het nieuwe jaar en laten we samen mooie momenten vastleggen in 2024! Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen in mijn studio voor een onvergetelijke ervaring in newborn fotografie.

Wendy

02-01-2024