Als professioneel fotograaf gespecialiseerd in newbornfotografie, is het voor mij een eer om de kostbare momenten van kersverse ouders vast te leggen. Mijn naam is Wendy van Kuler, en ik verwelkom je graag in mijn wereld van tederheid en liefde, vastgelegd in prachtige beelden.

Het Mogen Delen van Herinneringen
Bij mij, Wendy van Kuler Fotografie draait alles om het vangen van de unieke sfeer van de eerste dagen met jullie kleine wonder. Het is niet alleen mijn passie maar ook mijn voorrecht om deze intieme momenten vast te leggen. En wat maakt het nog specialer? Het mogen delen van deze kostbare herinneringen met de wereld.  Mijn thuisbasis is Hilversum, en mijn website, www.kuler.nl, fungeert als een digitaal huis voor al mijn prachtige creaties.

Wendy van Kuler fotografie in Hilversum voor newborn fotografie life style bij je thuis of geposeerd bij bij in de studio.

Hier kun je niet alleen een portfolio van mijn werk vinden, maar ook nuttige informatie over newbornfotografie en mijn werkwijze. Ik Online aanwezigheid is van belang, daarom is mijn website belangrijk, zodat jullie moeiteloos door mijn portfolio kunnen bladeren. Maar laten we niet vergeten dat elk beeld dat je ziet een verhaal vertelt, een verhaal dat begint met het vertrouwen dat mijn klanten in mij stellen.
Sociale Connecties
In deze digitale tijdperk zijn sociale media een onmisbaar platform om mijn kunst te delen en in contact te blijven met mijn gewaardeerde klanten. Volg mij op Instagram (@wendy_van_kuler_fotografie) en Facebook (Wendy van Kuler Fotografie) voor een regelmatige dosis vertederende newbornfoto’s en achter de schermen beelden.
Respect voor Privacy
Bij het vastleggen van deze kostbare momenten is privacy een absolute prioriteit. Daarom vraag ik altijd aan mijn klanten of ik de foto’s mag delen op mijn online platforms. Het is een bewuste keuze om dit persoonlijke aspect te benadrukken. Jullie hebben de controle over de herinneringen die gedeeld worden. Om ervoor te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan, noteer ik netjes in de Exif-gegevens of de foto’s al dan niet gedeeld mogen worden en ik heb schriftelijke toestemming nodig. Dit is mijn manier om transparantie te bieden en respect te tonen voor de wensen van mijn klanten.

Het delen van foto’s op mijn website heeft niet alleen als doel mijn werk te presenteren, maar het opent ook de deur naar nieuwe klantenervaringen. Nieuwe ouders kunnen de liefde en toewijding voelen die ik in elk beeld stop, en deze verbondenheid wordt weerspiegeld in de positieve feedback die ik ontvang.
In mijn wereld van newbornfotografie draait alles om het vastleggen van jullie liefdevolle momenten en het delen van deze kostbare herinneringen. Bij Wendy van Kuler Fotografie in Hilversum gaat het niet alleen om de foto’s, maar ook om het creëren van een blijvende connectie tussen mijn kunst en jullie emoties.

Wendy
28-01-2024