Onlangs heb ik een prachtige newbornfotoshoot gedaan in mijn studio ruimte in Hilversum. Ik ben altijd op zoek naar manieren om unieke en prachtige foto’s te maken en daarom heb ik in overleg met de ouders ervoor gekozen om een zwarte achtergrond te gebruiken tijdens deze newborn fotoshoot.Naakte newbornbaby tegen een zwarte achtergrond in de handen van de vader, in mijn studio ruimte in Hilversum

Een van de voordelen van het werken in mijn studioruimte, in Hilversum, is dat ik de temperatuur kan regelen en de ruimte lekker warm kan maken, wat zeer comfortabel is voor de baby.

We nemen altijd de tijd om de baby te voeden en te verschonen als de baby dit aangeeft, want je wil graag een baby die zich op zijn gemak voelt in een veilige en comfortabele omgeving. De zwarte achtergrond zorgde voor een prachtige en intieme sfeer in de foto’s. Het creëerde een tijdloze uitstraling die perfect past bij de bijzondere momenten die we hebben vastgelegd. Door de zwarte achtergrond te gebruiken, konden we ons volledig richten op de baby en zijn prachtige details, waardoor de foto’s nog specialer zijn geworden.
Ik ben blij dat ik deze unieke en kostbare momenten van deze newborn baby heb kunnen vastleggen. Het klinkt wellicht gewaagt maar de keuze voor een zwarte achtergrond, heeft ervoor gezorgd dat we prachtige en tijdloze foto’s hebben kunnen maken.

Wil jij ook van deze tijdloze foto’s in zwart of een lichter kleur? dan ben je van harte welkom in mijn studio ruimte in Hilversum