Dit jaar is voor mij, Wendy van Kuler, als fotograaf van Wendy van Kuler Fotografie in Hilversum, anders gelopen als verwacht. Maar ik kan toch zeker met een heerlijk gevoel van voldoening en tevredenheid terugkijken op de prachtige momenten die ik heb mogen vastleggen.
newborn_zwartwitfoto_ details_handje_newbor details

Het enige wat er nog in mijn agenda staat zijn drie baby’s, die allemaal in deze feestelijke tijd ter wereld zullen komen. Wat deze fotoshoots extra bijzonder maakt, is dat deze ouders maanden geleden al contact met me hebben opgenomen om een newborn fotoshoot te boeken. Een slimme zet, want afspraken maken met pasgeboren baby’s is nu eenmaal wat lastig. En rond het einde van het jaar plan ik altijd rust om ook zelf met mijngezin te kunnen genieten van deze tijd. Newborn fotoshoots vormen een uitzondering.
Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, plan ik ruim van tevoren plekjes in mijn agenda. Zodra de baby ter wereld komt, is het enkel een kwestie van een seintje geven. Hoe eerder, hoe beter. Het is immers niet mogelijk om van tevoren een concrete afspraak te maken met een baby. Voor de ouders die hun newborn fotoshoot al maanden geleden hebben geboekt, betekent dit een geruststellende zekerheid.
Dus, toekomstige ouders, zodra jullie kleintje zich aandient, laat het me weten in de eerste dagen na de bevalling. Op die manier hebben jullie de ruimte om binnen de eerste 21 dagen na de geboorte een afspraak te plannen. Hoe eerder het berichtje binnenkomt, hoe meer keuze jullie hebben uit de beschikbare data en tijden.
Ik kijk ernaar uit om deze bijzondere momenten vast te leggen en nog meer prachtige herinneringen te creëren, jullie zijn welkom voor je newborn fotoshoot bij mij in Hilversum

Wendy

16-12-2023