IJs -IJsland

Abstracte foto’s van ijs, grote gletsjerijsformaties en macro-opnames in eigen tuin, evenals abstracte foto’s van lijnen Harpa in Reykjavi. Harpa is een groot concert- en congrescentrum in de IJslandse hoofdstad Reykjavik.

Exposite bij van Linschoten tandartsen in Hilversum
van 12 april tot 12 oktober 2023

abstactie foto van ijs, met luchtbelletjes, in zachte tinten roze, blauw, geel en licht grijs, Wendy van kuler fotografie

De expositie toont een diverse collectie van abstracte foto’s, waarbij de focus ligt op de schoonheid en complexiteit van ijs en gletsjerijsformaties, evenals de fascinerende wereld van macrofotografie in de eigen tuin. De abstracte foto’s van lijnen, gemaakt in Reykjavik, Harpa, tonen een unieke kijk op de architectuur van het Harpa gebouw, opgebouwd uit de basalt formaties.

 

Abstracte foto’s is niet iets waar ik altijd mee bezig ben, maar het is leuk en verreikend om je zelf uit te dagen voor iets wat buiten je comfortzone ligt. Met als resultaat dat ik me hier zeker in verder ga verdiepen.

In het dagelijks leven werk ik naast klinisch chemisch analist als portret fotograaf, baby’s zakelijke portretfotografie, maar ook honden en families. In mijn vrije tijd vindt ik ook nog de tijd om te fotograferen en met dit vrije werk exposeer ik regelmatig. Elk half jaar vervang ik de foto’s bij de van Linschoten tandartsen en daar naast zijn er ook andere exposities de eerst volgde expositie is in het St Jorishuis in Amersfoort, daar exposeer ik samen met mijn fotocollectief FotoX5, daar komen landschap foto’s van IJsland te hangen.

Mijn vrije werk is te koop via mijn website: vrijwerk of mail naar info @kuler.nl