Lieve lezers,

Ik wil graag een moment nemen om met jullie bij te praten over agenda voor dit jaar. Het is op dit moment niet meer mogelijk om in de maanden november en december een fotoshoot te plannen. Sinds januari is mijn agenda gevuld geweest met geweldige fotoshoots en bijzondere momenten die ik met jullie mocht delen. Ik heb ook heel veel “nee “moeten verkopen. Het is werkelijk een voorrecht om deel uit te maken van jullie levensverhalen en herinneringen vast te leggen.

newborn baby in hilversum, met een schattig witte puntmust in zijn knuistjes, deze mama koos voor zeeblauw met wit

 

Maar ik begrijp dat het feit dat er mijn agenda voor de maanden november en december geen gelegenheid meer is om een afspraak je misschien zou kunnen ontmoedigen om een plekje te reserveren voor bv. een newborn fotoshoot in het nieuwe jaar. Maar wees gerustgesteld, vanaf januari is er hier en daar weer ruimte😊

Als je in verwachting bent, is dit het perfecte moment om na te denken over welk type fotoshoot het beste bij jou en je gezin past. Of je nu droomt van een serene newborn fotoshoot, een vrolijke cake smash sessie, of een prachtige “Bolle buiken fotoshoot,” ik sta voor je klaar om samen iets moois te creëren.

Wendy van Kuler fotografie, fotograaf in Hilversum en omgeving low key zwangerschapsfotografie

Voor de aanstaande mama’s onder jullie, raad ik aan om je fotoshoot tussen de 30e en 36e week van je zwangerschap te plannen. Dit is de periode waarin je buik op zijn mooist en meest stralend is.
Laat mijn agenda je niet tegenhouden. Neem gerust contact met me op, en we zullen samen een datum vinden die voor jou werkt, maar niet in november en december van dit jaar.

Ik maak graag samen herinneringen die een leven lang meegaan. Ik kijk ernaar uit om jullie in het nieuwe jaar voor mijn lens te hebben!

Wendy van Kuler

28-10-2023