Vandaag had ik een fantastische fotoshoot van een cake smash in mijn studioruimte in Hilversum. Het thema van de shoot was sterren en het decor was s versierd met zilveren en blauwe sterren, een reuzemaan en grote schitterende ster. Op tafel stond een mooie hoge vierlaagse ombre taart klaar die van donker naar lichtblauw liep en versierd was met zilveren sterren.
We beginnen altijd met de ‘schone” foto’s😊
Maar het belangrijkste onderdeel van de fotoshoot was natuurlijk de taart. Eerst werd er voorzichtig aan de taart geproefd om te kijken of hij wel lekker genoeg was. Daarna ging het helemaal los en werd er flink gesmashed, wat fantastischedecor en een cake smash fotoshoot met als thema sterren, in mijn studioruimte in hilversum foto’s opleverde!
Maar daar hield het niet op, want we eindigden de shoot met een heerlijk melkbad met aardbeien. Het was een geweldige en vrolijke fotoshoot en het thema sterren maakte het geheel helemaal af. Het was geweldig om te zien hoeveel plezier het kindje had en hoe mooi de foto’s zijn geworden. Ik kan niet wachten om de foto’s aan de ouders te laten zien!

Een cake smash fotoshoot is een fantastische manier om de eerste verjaardag van een kindje te vieren en vast te leggen. Het is een onvergetelijke ervaring en de foto’s zullen voor altijd koesteren worden. Wil jij ook zo’n leuke fotoshoot plannen voor je kindje? Dan kan neem contact op via het contactformulier.
Mijn studio ruimte is gevestigd in Hilversum, een fijne ruimte voor het fotograferen van newborn’s, cake smashes en portretten