Het beste moment om je newborn fotoshoot te boeken, is eigenlijk tijdens je zwangerschap. Op dat moment heb je rustig de tijd om na te denken over welk soort foto’s je graag wilt. Wil je eenvoudige en pure foto’s, of misschien foto’s met schattige props? Ik bied beide stijlen aan en help je graag bij het maken van de juiste keuze. Door je shoot tijdig te boeken, kan ik tijd in mijn agenda reserveren en ervoor zorgen dat je verzekerd bent van een plekje. Mijn studio zit in Hilversum, ik heb een fijne comfortabele ruimte om Newborn baby’s te fotograferen.

Wendy van Kuler fotografie in Hilversum voor newborn fotografie van je pas geboren baby geposeerd bij wendy van kuler fotografie in de studio.

Flexibele planning: Als je tijdens je zwangerschap boekt kan je aangeven of je alleen in het weekend beschikbaar bent of dat een doordeweekse dag ook mogelijk is. ik wil ervoor zorgen dat de planning naadloos aansluit bij jouw behoeften en die van je kleintje.

Definitieve afspraak na de bevalling: Na de geboorte van je baby maken we de definitieve afspraak voor de fotoshoot. Door je newborn fotoshoot tijdig te boeken, ben je verzekerd van een plekje in mijn agenda.

Laatkomers zijn ook welkom: Ik begrijp heel goed dat ouders soms pas na de geboorte beseffen hoe speciaal een newborn fotoshoot kan zijn. Aarzel dus niet om contact met mij op te nemen, zelfs als je pas na de geboorte bedenkt dat je graag een fotoshoot zou willen. Hoewel ik niet kan garanderen dat er last-minute plekjes beschikbaar zijn, zal ik mijn best doen om je te helpen en te kijken of ik nog een plaatsje kan vinden.

Conclusie: De geboorte van je baby is een van de meest betoverende momenten in het leven. Het vastleggen van deze kostbare tijd met een newborn fotoshoot zal je toestaan om voor altijd terug te kijken naar de puurheid en onschuld van je kleintje. Boek je fotoshoot bij voorkeur tijdens je zwangerschap, zodat je rustig de tijd hebt om je wensen te overwegen en ik een plekje in mijn agenda kan reserveren. Maar wees gerust, als je pas na de geboorte besluit dat je graag een shoot wilt, neem dan contact met mij.