Over mij2023-03-16T13:18:09+01:00

Over mij

portretfoto wendy van Kuler, fotograaf in Hilversum

Met meer dan tien jaar ervaring als professionele newborn- en portretfotograaf in Hilversum, heb ik het voorrecht gehad om talloze prachtige momenten van pasgeborenen en hun families vast te leggen. Mijn toewijding aan mijn werk heeft geleid tot vele tevreden klanten en positieve reviews, en ik kijk ernaar uit om mijn expertise en passie voor fotografie te delen met jou en je familie.

Mijn doel is om niet alleen mooie beelden te maken, maar ook een ontspannen en comfortabele sfeer te creëren tijdens de shoot, zodat jij en je kleintje op je gemak voelen en natuurlijk op de foto staan. Ik begrijp hoe kostbaar deze momenten zijn en ik wil graag de tijd nemen om ervoor te zorgen dat je de meest prachtige herinneringen krijgt die je voor altijd kunt koesteren.

Dus als je op zoek bent naar een ervaren newborn en portretfotograaf in Hilversum, neem dan gerust contact met me op om een sessie te boeken. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en deze speciale momenten vast te leggen!

Ik fotografeer mensen van alle leeftijden, van pasgeboren baby’s tot volwassenen. In mijn studio ruimte aan huis of op een mooie locatie in Hilversum en omgeving. Het is prachtig om blijvende herinneringen vast te leggen van belangrijke momenten in het leven. Van het fotograferen van bruid en bruidegom tot zwangere vrouwen met hun bolle buik, pasgeboren baby’s en peuters die genieten van een cake smash shoot. Het is fantastisch om de mensen die je eerder hebt gefotografeerd opnieuw te ontmoeten, vooral als er gezinsuitbreiding is. Het geeft me de mogelijkheid om nieuwe tastbare herinneringen te creëren van een prachtig moment in het leven van mijn klanten.

Voor mij is het van groot belang dat mijn klanten zich op hun gemak voelen voor de camera. Daarom neem ik graag de tijd om dit te bereiken en maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals Playfull Heart en Moment Design. Deze methoden stellen mij in staat om een ontspannen sfeer te creëren en de klant op hun gemak te stellen, wat resulteert in prachtige, spontane en natuurlijke foto’s.

Regelmatig maak ik een uitstapje naar de zakelijke fotografie. Zo fotografeer ik bijvoorbeeld bedrijven waar ik jaarlijks nieuwe medewerkers portretteer of kleine bedrijven waarvoor ik foto’s maak ten behoeve van hun website. Het is voor mij een leuke afwisseling om ook in deze setting te kunnen fotograferen en mijn creativiteit te kunnen uiten om bedrijven te helpen zichzelf te presenteren op een professionele manier.

Studio aan huis
Vooraf bespreken we wat je wensen zijn en waar de foto’s genomen moeten worden. Dat kan bij jou thuis, op locatie, maar ook in mijn studio aan huis in Hilversum. Voor portretten gebruik ik studiolicht en bij pasgeboren baby’s kies ik voor daglicht en aanvullend studio licht. Tijdens een Newborn fotoshoot is het zo’n 24 graden in mij studioruimte, zo blijven de kleintjes lekker warm tijdens de shoot.

In de studio is ruimte voor baby’s, kinderen en kleine families. Met grote groepen ga ik naar buiten of we zoeken een geschikte locatie.

Vrij werk

Mijn vrije werk bestaat uit macro-, natuur- en reisfotografie, dit laatste samen met mijn echtgenoot (van Kuler en Co), waarbij we vaak naar niet alledaagse reisbestemmingen gaan.

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant