Loading...
Bolle Buiken2022-07-21T09:25:56+02:00

Project Description

Bolle buiken

Je bent zwanger en je buik groeit, samen met je kindje. Een bijzondere periode in je leven. Een stijlvolle zwangerschapsshoot levert een mooie herinnering op: je bolle buik prachtig in beeld. Het mooiste resultaat krijg je als je rond de 28-36 weken zwanger bent.

Wat voor shoot het wordt bepaal je zelf. Het belangrijkste is dat je je er goed bij voelt. Ik houd graag rekening met jouw wensen en bespreek van tevoren wat voor soort fotoserie jij graag zou willen. Het kan ook erg leuk zijn om samen met je partner op de foto te gaan. In totaal duurt de shoot ongeveer een uur.

Qua locatie zijn er veel mogelijkheden:

  • een lifestyle shoot in je eigen huis en in het nieuwe babykamertje.
  • een fotoserie in mijn eigen studio in Hilversum.
  • een fotoshoot op locatie.

Naast de sfeer is ook de kleding is belangrijk bij zwangerschapsfotografie. Die kies je zelf of je maakt gebruik van mijn exclusieve Mii-estilo collectie. Denk er ook over na of je met je blote buik in beeld wilt. Een bijzondere mogelijkheid is de melkbadshoot als je zelf een wit of licht gekleurd bad hebt.

Tip: gebruik de foto’s voor het geboortekaartje. Of combineer de Bolle Buiken Shoot met een Newborn shoot: dan krijg je ook nog eens een leuke korting.

Fotoshoot op locatie: Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plek die belangrijk is voor jou en je partner. Of neem een kijkje bij mijn locatie tips.

Vraag het gratis informatie magazine aan voor uitgebreide informatie.

Studio

Soft and Dreamy

Lowkey

Op locatie

Melkbad

Lifestyle

Duofoto: spiegeling  zwanger en zelfde pose met baby

Portfolio model gezocht voor deze categorie.
Intresse? mail naar info@kuler.nl

Meer weten?

Hoe ver van te voren plan je aan afspraak voor een Cake Smash2022-07-23T10:35:15+02:00
Mijn advies is plan de fotoshoot ongeveer 4 a 5 weken voor de eerste verjaardag, zeker als je het fotoalbum wil hebben op de dag van de verjaardag. Mijn agenda is meestal goed vol geboekt zeker als je een afspraak op zaterdag wil. Maak je afspraak zo’n 4 tot 6 weken voor de fotoshoot.
Dit betekend dat als je kindje 9 maanden is, dat dit een mooi tijd stip is om de fotoshoot te boeken. Het is altijd mogelijk om te informeren of er nog een gaatje is.
Aanbetaling2022-07-23T10:29:37+02:00

Bij het maken van een afspraak wordt de gewenste datum  voorlopig gereserveerd voor 72 uur, de reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling.

Waarom een aanbetaling?
Mailtjes met aanvragen, beschikbaarheid voorlopige reserveringen zijn aan de orde van de dag.  Helaas gebeurde het dan regelmatig dat ik een datum reserveerde voor een fotoshoot en dat ik niets meer vernam van de klant. In die tijd had ik de plek makkelijk met andere klant kunnen afspreken. Wordt op korte termijn een afspraak gemaakt, bv binnen één of twee weken,  dan spreek ik af de betaling in één te voldoen voor de fotoshoot, want helaas heb ik ook de ervaring dat men  niet komt opdagen of ik weken na de shoot nog moet wachten op de betaling. Hier zijn talloze variaties op te bedenken.  Dit is niet de bedoeling.

Soms gebeuren er dingen waardoor een fotoshoot niet door kan gaan. Er kunnen zorgen of legitieme redenen zijn waarom je af wil zeggen. Overleg dit gewoon, de shoot kan verplaatst of  aangepast worden. Is er sprake van een te vroeg geboren kindje of andere medische zorgen, dan betaal ik gewoon terug wat jullie al voldaan hebben.

Ik begrijp ook goed dat ik nu een stukje vertrouwen vraag van de klant. Maar op deze wijze hoop ik beter te kunnen plannen.

Bij het hoofdstukje tarieven vind je een volledig overzicht van alle prijzen.

Mail mij

Meer informatie?

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Contact formulier
Bel mij
Contact formulier
Bel mij

Social Media

Ga naar de bovenkant