Loading...
Cake Smash2023-03-19T13:08:07+01:00

Cake Smash

Cake smash fotografie

De eerste verjaardag van je kindje is natuurlijk heel speciaal. Een dag om nooit te vergeten. Een Cake Smash shoot is echt een feestje voor je peuter. Je kindje mag heerlijk snoepen en kliederen terwijl de camera ieder moment vastlegt. De unieke foto’s van een glunderend toetje, vieze handjes en voetjes, zorgen voor een blijvende herinnering.

Hoe gaat zo’n Cake Smash shoot in zijn werk? Ik zorg voor een reuze cupcake of vierlagen taartje in jouw favoriete kleuren en een mooie, passende setting. Is de jarige een meisje, dan mag je gebruikmaken van mijn speciale feestjurkencollectie. Voor jongetjes heb ik vintage pakjes in huis. Een Cake Smash sessie bestaat uit drie delen: we beginnen met de ‘schone’ foto’s, dan gaat je peuter met de cake in de weer, en tenslotte volgt de badscène. Je kan kiezen uit verschillende thema’s.

Tip: gebruik een van de Cake Smash foto’s voor een bijzondere uitnodiging. Of laat hem printen op de verjaardagstaart. Wil je dit graag, maak dan tijdig een afspraak voor de fotosessie!

Kom meer te weten

Klik hier voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Vraag het gratis informatie magazine aan voor uitgebreide informatie.

Less is More

Feestelijk

Extra feestelijk

Meer weten?

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant