Loading...
Familie2022-04-05T11:16:13+02:00

Project Description

Familie

Het is een uitdaging om families voor de lens te krijgen. Unieke fotoshoots, daar ga ik voor. Persoonlijke en spontane foto’s, vooral niet geposeerd, waar je na afloop graag en vaak naar kijkt. Maar hoe speel je dat klaar als mensen niet gewend zijn om voor de camera te staan?

Graag ga ik naar buiten met families of groepen.

Spontane en ongedwongen foto’s
Een mooie aanpak is Moment Design, een methode om op een ongedwongen manier de onderlinge band tussen mensen vast te leggen. Om eerlijke en oprechte emoties in beeld te brengen: tussen geliefden, ouders en hun kind, vrienden of familieleden.

Ik heb diverse workshops gevolgd op het gebied van Moment Design en Playfulheart. Ik maak graag gebruik van de bijbehorende techniek en wordt steeds enthousiaster over deze bijzondere aanpak om mooie herinneringen te creëren.

Het staat je uiteraard vrij om te kiezen tussen geposeerde foto’s en spontane en ongedwongen foto’s. Deze benadering kost wat extra tijd maar dat zie je terug in de foto’s.

Voor families met kinderen neem ik altijd ruim de tijd. De playful heart techniek is een methode die speciaal ontwikkeld is voor kinderfotografie. Het idee is dat de kinderen tijdens de shoot vergeten dat ze op de foto ‘moeten’. Een methode dus die heel geschikt is voor gezins- of familiefoto’s met kinderen.

Plezier staat voorop tijdens de Playful Heart fotoshoot. Kinderen mogen vies worden en lekker spelen. Het is niet nodig dat ze op commando lachen of stijfjes poseren. We spelen met elkaar en er is veel ruimte voor spontane ingevingen. Als de kinderen zich vrij voelen om te spelen krijg je de mooiste foto’s.

Het voordeel van deze werkwijze is ook dat ik de momenten vast kan leggen waarin jij je als gezin herkent en dat kenmerkende gebaren en reacties op de foto komen te staan.

De locatie
Waar gaan we fotograferen? Een belangrijke vraag. Uiteraard kan ik suggesties (locatie tips) doen, maar we kunnen ook een mooie locatie kiezen die jij in gedachten hebt, of die een belangrijke betekenis voor je heeft.

Studio

Toch liever in de studio? Dat kan kijk dan bij portretfotografie

Prijzen vanaf €135,00

Vraag het gratis informatie magazine aan voor uitgebreide informatie.

Familiefotografie op locatie

Locatie voorbeelden

Meer weten?

Mail mij

Meer informatie?

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Contact formulier
Bel mij
Contact formulier
Bel mij

Social Media

Ga naar de bovenkant