Loading...
Honden2022-01-28T18:48:57+01:00

Project Description

Honden

M’n hond op de foto zetten? Dat kan ik zelf wel. Die opmerking hoor ik vaak. Maar een professioneel portret van een hond is toch een ander verhaal. Het kan een mooi aandenken zijn en ook een bijzonder cadeau waar je iemand echt mee verrast.

Voor een geslaagde fotoshoot met je hond is het niet noodzakelijk dat hij bepaalde commando’s kent of echt meewerkt bij speciale foto’s. Het is wel makkelijker natuurlijk, maar ik heb al wat eigenzinnige types voor mijn lens gehad. Mijn hondenfotografie kenmerkt zich door spontane en licht geposeerde foto’s van de hond in een natuurlijke omgeving.

Ik kan je hond portretteren in zijn natuurlijke omgeving, maar ook buiten op locatie. Daar  gaan we een uur wandelen en foto’s maken. Of wat dacht je van een mooi portret van je hond in de fotostudio?  Al of niet samen met zijn baas(jes). Voor een portret in de studio zijn de basis commando’s: zit, blijf en af  wel praktisch.

Vraag het gratis informatie magazine aan voor uitgebreide informatie.

In de studio

Op locatie

Hondennestje

Meer weten?

Hoe ver van te voren plan je aan afspraak voor een Cake Smash2022-07-23T10:35:15+02:00
Mijn advies is plan de fotoshoot ongeveer 4 a 5 weken voor de eerste verjaardag, zeker als je het fotoalbum wil hebben op de dag van de verjaardag. Mijn agenda is meestal goed vol geboekt zeker als je een afspraak op zaterdag wil. Maak je afspraak zo’n 4 tot 6 weken voor de fotoshoot.
Dit betekend dat als je kindje 9 maanden is, dat dit een mooi tijd stip is om de fotoshoot te boeken. Het is altijd mogelijk om te informeren of er nog een gaatje is.
Aanbetaling2022-07-23T10:29:37+02:00

Bij het maken van een afspraak wordt de gewenste datum  voorlopig gereserveerd voor 72 uur, de reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling.

Waarom een aanbetaling?
Mailtjes met aanvragen, beschikbaarheid voorlopige reserveringen zijn aan de orde van de dag.  Helaas gebeurde het dan regelmatig dat ik een datum reserveerde voor een fotoshoot en dat ik niets meer vernam van de klant. In die tijd had ik de plek makkelijk met andere klant kunnen afspreken. Wordt op korte termijn een afspraak gemaakt, bv binnen één of twee weken,  dan spreek ik af de betaling in één te voldoen voor de fotoshoot, want helaas heb ik ook de ervaring dat men  niet komt opdagen of ik weken na de shoot nog moet wachten op de betaling. Hier zijn talloze variaties op te bedenken.  Dit is niet de bedoeling.

Soms gebeuren er dingen waardoor een fotoshoot niet door kan gaan. Er kunnen zorgen of legitieme redenen zijn waarom je af wil zeggen. Overleg dit gewoon, de shoot kan verplaatst of  aangepast worden. Is er sprake van een te vroeg geboren kindje of andere medische zorgen, dan betaal ik gewoon terug wat jullie al voldaan hebben.

Ik begrijp ook goed dat ik nu een stukje vertrouwen vraag van de klant. Maar op deze wijze hoop ik beter te kunnen plannen.

Bij het hoofdstukje tarieven vind je een volledig overzicht van alle prijzen.

Mail mij

Meer informatie?

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Contact formulier
Bel mij
Contact formulier
Bel mij

Social Media

Ga naar de bovenkant