Loading...
Irisfotografie2024-05-19T13:45:38+02:00

Irisfotografie

“Ogen of te wel irissen vertellen een Verhaal”

Met een irisfoto geef je je ogen de kans om een verhaal te vertellen. Net als een kameleon kunnen ze van kleur veranderen, zich aanpassend aan de sfeer om hen heen. Zelfs bij veranderende lichtomstandigheden transformeren de patronen heel subtiel.
Ogen zijn uniek; geen twee zijn hetzelfde. Ze dragen de stempel van individualiteit, waardoor ze zowel herkenbaar als mysterieus zijn. Ik koester de kans om deze bijzondere eigenschappen vast te leggen, om ze te vereeuwigen in een kunstwerk dat persoonlijk, veilig en vertrouwd aanvoelt.

In mijn studioruimte in Hilversum creëren we een “meesterwerk “ van jouw oog. Met zorg en vakmanschap bewerk ik de foto tot een prachtige irisafbeelding, geplaatst tegen een diepe, zwarte achtergrond. Indien gewenst, voeg ik (subtiele) bewerkingen toe die de essentie van jouw oog nog verder benadrukken. Dit bespreken uiteraard van te voren.

Met jouw wensen ga ik aan de slag en het is mogelijk om uit je favoriete foto’s te kiezen twee bewerkingen. Na jouw goedkeuring, transformeer ik deze beelden tot een uniek kunstwerk dat de muren van je huis siert. Of je nu kiest om één oog vast te leggen, beide, of zelfs de ogen van je hele gezin, ik beloof een creatie die altijd dierbaar zal blijven.

Laat jezelf en je dierbaren vereeuwigen in de diepte van jullie blikken. Ontdek de magie van irisfotografie en koester een kunstwerk dat de tijd overstijgt.

Hou mijn website en socials de komende tijd in de gaten voor mooie aanbiedingen van deze Irisfotografie

Vraag het gratis informatie magazine aan voor uitgebreide informatie.

Kom meer te weten
Klik hier voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Vraag het gratis informatie magazine aan voor uitgebreide informatie.

Irisfotografie

Duo Irisfotografie

Familie-irisfotografie

Meer weten?

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant