Loading...
Newborn2022-03-23T12:58:05+01:00

Project Description

Newborn

In die allereerste levensfase weten de meeste baby’s nog feilloos hoe ze volkomen kunnen ontspannen. Ze zijn in zichzelf gekeerd, ver weg van de wereld en hun ouders. Honderd procent zichzelf. De oogjes dichtgeklemd, een rimpelloos gezichtje.

Daarom fotografeer ik baby’s het liefst als ze nog geen 21 dagen oud zijn. Je spreekt dan over Newborn Fotografie.

Als je hiervoor kiest, krijg je unieke, ontroerende beelden van je baby. Stillevens bijna in zachte kleuren. Je baby in een mandje, al of niet in doeken gewikkeld. Alleen of met papa, mama en andere kinderen op de foto.

Newborn geposeerd studio
Een newborn fotoshoot vindt plaats in mijn studio neemt gemiddeld 2 tot 3 uur in beslag. Ik maak gebruik van een combinatie van daglicht en kunstlicht.  De studio is dan ingericht op het fotograferen van baby’s zodat je kindje heerlijk warm blijft. De planning is belangrijk. Het beste moment om een afspraak te maken is al tijdens de zwangerschap. Zodra jullie kindje geboren is neem je contact op en dan plannen we een definitieve afspraak. Klik hier voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Newborn lifestyle
Ik kan je baby ook bij jou thuis komen fotograferen. En het is niet erg als hij al wat ouder is dan 18 dagen. Newborn Lifestyle is bedoeld voor baby’s van 0 tot 3 maanden. Het leuke van zo’n shoot is dat ook zijn leefomgeving in beeld wordt gebracht. Uiteraard kunnen papa, mama en eventuele broertjes en zusjes met de baby op de foto.

Newborn family
Dit is een verkorte Newbornfotoshoot. Er worden foto’s gemaakt van de baby in één schaal/mandje, foto met vader, foto met moeder en natuurlijk baby met ouders.  Dit pakket bestaat uit vijf digitale foto’s op usb stick. Zijn er meer foto’s gemaakt dan zijn deze bij te bestellen. Dit pakket heeft een aantrekkelijke prijs en kost weinig tijd (1 uur).Het is ook niet erg als de baby al wat ouder is dan 18 dagen. Klik hier voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Vraag het gratis informatie magazine aan voor uitgebreide informatie.

Thema kleur: wit

Thema kleur: pastel

Thema kleur: naturelle tinten

Vintage

Lowkey

Lifestyle

Newborn Family

Meer weten?

Mail mij

Meer informatie?

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Contact formulier
Bel mij
Contact formulier
Bel mij

Social Media

Ga naar de bovenkant