Loading...
Portret2022-01-28T17:02:37+01:00

Project Description

Portret

Familiefotografie in de studio

Het is een uitdaging om families voor de lens te krijgen. Unieke fotoshoots, daar ga ik voor. Persoonlijke en spontane foto’s, vooral niet geposeerd, waar je na afloop graag en vaak naar kijkt. Maar hoe speel je dat klaar als mensen niet gewend zijn om voor de camera te staan?

Moment Design
Een mooie aanpak is Moment Design, een methode om op een ongedwongen manier de onderlinge band tussen mensen vast te leggen. Om eerlijke en oprechte emoties in beeld te brengen: tussen geliefden, ouders en hun kind, vrienden of familieleden.

Ik heb diverse workshops gevolgd op het gebied van Moment Design. Ik maak graag gebruik van de bijbehorende techniek en wordt steeds enthousiaster over deze bijzondere aanpak om mooie herinneringen te creëren.

De studio of locatie
Families tot 4 of 5 personen kunnen bij mij terecht in de studio. Bij grotere groepen is het mogelijk – tegen meerkosten – een grotere studio te huren. Of we wijken uit naar een mooie buiten locatie. Klik hier voor de betreffende pagina

Portretfotografie
Uiteraard is het mogelijk een portret te laten maken in de studio. Misschien heb je een zakelijk portret nodig, een profielfoto of een glamourportret voor in je portfolio. Graag overleg ik met je hoe je op de foto wilt en hoe je wilt overkomen. Je kunt zelf de achtergrond kiezen en aangeven of je foto’s in kleur, zwartwit of een combinatie hiervan wilt. Tip: een portret kan ook een bijzonder cadeau zijn voor een dierbaar iemand. Neem contact op om over de mogelijkheden te overleggen.

Generatieportret.
Drie, vier en heel soms vijf generaties, het is altijd bijzonder om meerdere generaties te fotograferen. Er zijn verschillende mogelijkheden, alle gezichten op een rij, wie lijkt op wie?, allemaal in je eigen fotolijst of een andere leuke compositie. Dit zijn waardevolle foto’s om te hebben en laten maken.

Prijzen vanaf €100,00

Vraag het gratis informatie magazine aan voor uitgebreide informatie.

Portretfotografie

Wit/Pure white

Zwart/pure black

zwart/wit

Familie studio

Profielfoto

Zakelijk portret

Duoportet
Voor deze categorie zoek ik nog portfolio modellen.
Interesse? mail voor de voorwaarden naar
info@kuler.nl

Meer weten?

Hoe ver van te voren plan je aan afspraak voor een Cake Smash2022-07-23T10:35:15+02:00
Mijn advies is plan de fotoshoot ongeveer 4 a 5 weken voor de eerste verjaardag, zeker als je het fotoalbum wil hebben op de dag van de verjaardag. Mijn agenda is meestal goed vol geboekt zeker als je een afspraak op zaterdag wil. Maak je afspraak zo’n 4 tot 6 weken voor de fotoshoot.
Dit betekend dat als je kindje 9 maanden is, dat dit een mooi tijd stip is om de fotoshoot te boeken. Het is altijd mogelijk om te informeren of er nog een gaatje is.
Aanbetaling2022-07-23T10:29:37+02:00

Bij het maken van een afspraak wordt de gewenste datum  voorlopig gereserveerd voor 72 uur, de reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling.

Waarom een aanbetaling?
Mailtjes met aanvragen, beschikbaarheid voorlopige reserveringen zijn aan de orde van de dag.  Helaas gebeurde het dan regelmatig dat ik een datum reserveerde voor een fotoshoot en dat ik niets meer vernam van de klant. In die tijd had ik de plek makkelijk met andere klant kunnen afspreken. Wordt op korte termijn een afspraak gemaakt, bv binnen één of twee weken,  dan spreek ik af de betaling in één te voldoen voor de fotoshoot, want helaas heb ik ook de ervaring dat men  niet komt opdagen of ik weken na de shoot nog moet wachten op de betaling. Hier zijn talloze variaties op te bedenken.  Dit is niet de bedoeling.

Soms gebeuren er dingen waardoor een fotoshoot niet door kan gaan. Er kunnen zorgen of legitieme redenen zijn waarom je af wil zeggen. Overleg dit gewoon, de shoot kan verplaatst of  aangepast worden. Is er sprake van een te vroeg geboren kindje of andere medische zorgen, dan betaal ik gewoon terug wat jullie al voldaan hebben.

Ik begrijp ook goed dat ik nu een stukje vertrouwen vraag van de klant. Maar op deze wijze hoop ik beter te kunnen plannen.

Bij het hoofdstukje tarieven vind je een volledig overzicht van alle prijzen.

Mail mij

Meer informatie?

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Contact formulier
Bel mij
Contact formulier
Bel mij

Social Media

Ga naar de bovenkant