Loading...
Portret2024-01-13T12:45:04+01:00

Portret

Familiefotografie in de studio

Het is een uitdaging om families voor de lens te krijgen. Unieke fotoshoots, daar ga ik voor. Persoonlijke en spontane foto’s, vooral niet geposeerd, waar je na afloop graag en vaak naar kijkt. Maar hoe speel je dat klaar als mensen niet gewend zijn om voor de camera te staan?

Moment Design
Een mooie aanpak is Moment Design, een methode om op een ongedwongen manier de onderlinge band tussen mensen vast te leggen. Om eerlijke en oprechte emoties in beeld te brengen: tussen geliefden, ouders en hun kind, vrienden of familieleden.

Ik heb diverse workshops gevolgd op het gebied van Moment Design. Ik maak graag gebruik van de bijbehorende techniek en wordt steeds enthousiaster over deze bijzondere aanpak om mooie herinneringen te creëren.

De studio of locatie
Families tot 4 of 5 personen kunnen bij mij terecht in de studio. Bij grotere groepen is het mogelijk – tegen meerkosten – een grotere studio te huren. Of we wijken uit naar een mooie buiten locatie. Klik hier voor de betreffende pagina

Portretfotografie
Uiteraard is het mogelijk een portret te laten maken in de studio. Misschien heb je een zakelijk portret nodig, een profielfoto of een glamourportret voor in je portfolio. Graag overleg ik met je hoe je op de foto wilt en hoe je wilt overkomen. Je kunt zelf de achtergrond kiezen en aangeven of je foto’s in kleur, zwartwit of een combinatie hiervan wilt. Tip: een portret kan ook een bijzonder cadeau zijn voor een dierbaar iemand. Neem contact op om over de mogelijkheden te overleggen.

Duoportret

Unieke duoportretten bij Wendy van Kuler Fotografie in Hilversum. Of het nu een hartverwarmende broer-zus fotoshoot is of een innige band tussen broers, Alle combinaties zijn in princiepe mogelijk. Ontdek de unieke dynamiek tussen familieleden en laat mij, Wendy van Kuler, de gelijkenissen en verschillen in jullie relatie vastleggen.

Bij Jonge kinderen is er wel een aandachtspunt. Voor het perfecte duoportret is het van belang dat het kind recht vooruit kan kijken. Dit zorgt voor naast een oprechte en diepgaande weergave van hun persoonlijkheid en connectie, de mogelijkheid om de portretten goed op elkaar te laten aansluiten. Als het leeftijdsverschil tussen de kinderen aanzienlijk is, adviseer ik om even te overleggen over de mogelijkheden. Op die manier kunnen we samen kijken hoe we het beste jullie verhaal kunnen vertellen.

Generatieportret.
Drie, vier en heel soms vijf generaties, het is altijd bijzonder om meerdere generaties te fotograferen. Er zijn verschillende mogelijkheden, alle gezichten op een rij, wie lijkt op wie?, allemaal in je eigen fotolijst of een andere leuke compositie. Dit zijn waardevolle foto’s om te hebben en laten maken.

Prijzen vanaf €100,00

Kom meer te weten
Klik hier voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Vraag het gratis informatie magazine aan voor uitgebreide informatie.

Portretfotografie

Duoportet of samengesteld familieportret

Zwart/pure black

zwart/wit

Wit/Pure white

Familie studio

Profielfoto

Zakelijk portret

Meer weten?

FAQ

Mooie Herinneringen2022-12-28T18:07:53+01:00

Het pakket Mooie herinneringen is een mini fotoshoot voor kinderen vanaf 3 maanden. Zodra ze goed op hun buik kunnen liggen en zich oprichten of zodra kinderen zelfstandig kunnen zitten, dat zijn mooie momenten voor een fotoshoot. De fotoshoot duurt 30 a 45 minuten.
Bij een Mooie herinneringen fotoshoot, worden er genoeg foto’s gemaakt waarna ik de  foto’s  selecteer voor het fotoalbum. Na de fotosessie worden de foto’s na bewerkt en de beste 12 foto’s worden geselecteerd voor het fotoalbum en de digitale foto’s.  Als je graag bepaalde foto’s in het fotoalbum wilt hebben, is het verstandig om dit vooraf  te laten weten. Gezien de aard van de fotoreportage kan ik niet garanderen dat alle gewenste foto’s gemaakt kunnen worden, dit is afhankelijk van de mogelijkheden van het kindje, maar we gaan er zeker ons best voor doen.

 

Cadeaubon2023-03-19T13:05:50+01:00

Het is mogelijk om voor diverse fotoshoots een cadeaubon te bestellen.

Belangrijk
Het kiezen van een fotograaf is een persoonlijke keuze. Ik wil mijzelf niet uit de markt prijzen:), maar je wil iemand een mooi cadeau geven en dan is dit een punt van aandacht. Probeer je er van te vergewissen dat mijn stijl van fotograferen past bij de ontvanger, dat men mijn foto’s mooi vindt.

Er valt voor elk type fotoshoot ook genoeg te kiezen en met de ontvanger van de cadeaubon neem ik na ontvangst van het afspraakformulier contact op om hun wensen te bespreken, wat ze mooi vinden en wat ze graag zouden willen. Maar bedenk dat elke fotograaf zijn eigen stijl heeft.

Een cadeaubon dient in een keer betaald te worden, bijkomende kosten zijn de kosten voor de gepersonaliseerde cadeaubon.

Vraag gerust de folder aan.

Aanbetaling2023-03-19T13:15:50+01:00

Bij het maken van een afspraak wordt de gewenste datum  voorlopig gereserveerd voor 72 uur, de reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling.

Waarom een aanbetaling?
Mailtjes met aanvragen, beschikbaarheid voorlopige reserveringen zijn aan de orde van de dag.  Helaas gebeurde het dan regelmatig dat ik een datum reserveerde voor een fotoshoot en dat ik niets meer vernam van de klant. In die tijd had ik de plek makkelijk met andere klant kunnen afspreken. Wordt op korte termijn een afspraak gemaakt, bv binnen één of twee weken,  dan spreek ik af de betaling in één te voldoen voor de fotoshoot, want helaas heb ik ook de ervaring dat men  niet komt opdagen of ik weken na de shoot nog moet wachten op de betaling. Hier zijn talloze variaties op te bedenken.  Dit is niet de bedoeling.

Soms gebeuren er dingen waardoor een fotoshoot niet door kan gaan. Er kunnen zorgen of legitieme redenen zijn waarom je af wil zeggen. Overleg dit gewoon, de shoot kan verplaatst of  aangepast worden. Is er sprake van een te vroeg geboren kindje of andere medische zorgen, dan betaal ik gewoon terug wat jullie al voldaan hebben.

Ik begrijp ook goed dat ik nu een stukje vertrouwen vraag van de klant. Maar op deze wijze hoop ik beter te kunnen plannen.

Bij het hoofdstukje tarieven vind je een volledig overzicht van alle prijzen.

Bespreek je wensen.2023-03-19T13:01:46+01:00

Heb je bijzondere wensen, meld dit dan bij de boeking. Dan kunnen we gelijk bespreken of dit mogelijk is. Als je je wensen pas tijdens de fotoshoot kenbaar maakt is er een kans dat het niet mogelijk is en dat zou jammer zijn.

Mee fotograferen is niet de bedoeling2023-03-19T13:12:57+01:00

Tijdens de fotoshoot mag je niet mee fotograferen. En werkfoto van het geheel is geen probleem.

Wat is het verschil tussen een familiefotoshoot studio of een familiefotoshoot op locatie ?2022-12-02T14:01:40+01:00

Heel kort gezegd is het verschil tussenbeide foto’s shoots is de aanpak en de beschikbare tijd en het aantal gemaakte/geleverde foto’s.

Bij een familie fotoshoot studio hebben we ongeveer één uur de tijd en in die tijd maken we de foto’s van de gewenste combinaties.
Een Familie fotoshoot op locatie kost al gauw anderhalf a twee uur. Dit klinkt héél  lang, maar neem van mij aan dat de tijd heel snel gaat. Ik neem de tijd die nodig is  om  foto’s te maken van alle combinatie: denk aan moeder met kind(eren)/ vader met kinderen), vader en moeder samen (dat gebeurt ook niet vaak:)) van iedereen portret.  Kinderen worden op hun gemak gesteld door spelletjes en uitdagingen. Zodat ze eigen vergeten dat we foto’s gaan maken. Op deze wijze krijg je spontane foto’s waarbij de interactie heel belangrijk is. In de camera kijken is geen doel. Aandacht en liefde voor elkaar vast leggen wel. Het plezier wat je met elkaar hebt moet terug te zien zijn op de foto’s. en als kinderen een beetje vies worden is dat niet erg, dat hoort er bij.

Worden mijn foto’s getoond op deze website?2023-03-19T13:04:44+01:00

Nee zeker niet. Je foto’s worden niet automatisch getoond op mijn website. Daar moet je toestemming voor geven en als dank krijg je iets extra’s afhankelijk van het gekozen pakket. denk aan extra digitale foto’s of extra pagina’s in het album.
Wil je dit niet geen probleem, op de opdracht bevestiging kan je dit aangeven.

Zonder expliciete schriftelijk toestemming mag en zal ik geen foto’s delen, dit neem ik altijd op in de exif gegevens van de foto’s

 

Meer informatie?

Wendy van Kuler portretfotograaf in Hilversum voor newborn, baby en natuurlijk portretten

Vul het contactformulier in en ik mail de uitgebreide informatiefolder.
Bekijk ook de Veel Gestelde Vragen en Werkwijze »

Social Media

Ga naar de bovenkant