Cake smash fotografie in Hilversum en omgeving bij Wendy van Kuler FotografieHet plannen van een cake smash fotoshoot vereist wat vooruitdenken en organisatie. Hoe ver van tevoren moet je beginnen? Dat hangt af van verschillende factoren, zoals wat je precies wilt hebben op de verjaardag van je kind en wanneer je bepaalde zaken klaar wilt hebben.

Als je bijvoorbeeld een afspraak in het weekend wilt, moet je terugrekenen om te bepalen wanneer je alles geregeld moet hebben. Denk eraan dat de album leverancier twee weken nodig heeft om het album te produceren, terwijl ikzelf ook twee weken nodig heb om de foto’s na te bewerken. En laten we niet vergeten dat jullie ook nog een week nodig hebben om jullie keuzes te maken voor de digitale foto’s en het album.

Dit betekent al snel dat je zo’n vijf  weken van te voren je afspraak voor de shoot moet hebben.  En laten we niet vergeten mijn agenda – die ook snel volloopt! Dus, als je kindje tussen 9 en 10 maanden oud is, is het tijd om een afspraak te plannen voor de cake smash.

In dat geval is er alle tijd om het gewenste thema uit te werken en de details te bespreken. Maar maak je geen zorgen als je wat later begint met plannen – ik bekijk altijd wat mogelijk is, hoewel sommige opties misschien beperkt zijn. Kortom, begin op tijd met plannen, maar als het niet lukt, laat het me weten en we zullen samen kijken wat we kunnen regelen!

Wendy

10-03-2024