Newbornfotografie in Hilversum, geposeerde newborn fotografie in Hilversum door Wendy van Kuler we hebben deze keer een vintage achtergrond gebruik voor de familie foto'sBij elke sessie begin ik altijd met de familiefotoshoot, waarbij ik de hele familie, inclusief de broertjes en zusjes, betrek. Het is een mooie manier om de liefde en verbondenheid binnen de familie vast te leggen voordat we ons volledig richten op de nieuwste aanwinst. Maar het geduld van de oudere kinderen soms op de proef wordt gesteld, en daarom wil ik graag mijn dringende advies met jullie delen.
Als de familiefoto’s eenmaal zijn vastgelegd, vind ik het belangrijk dat de oudere kinderen kunnen gaan spelen of iets anders leuks kunnen doen. Dit is niet alleen fijn voor hen, maar ook voor de baby. Ik heb een hele fijne ruimte voor newborn fotografie in Hilversum, alles bij de hand en mooi licht, maar er is geen extra ruimte.
Mijn dringende advies is altijd dat zodra de familiefoto’s zijn gemaakt, de kinderen kunnen worden weggebracht of opgehaald. Dit zorgt voor een fijne ervaring voor zowel de oudere kinderen als de baby. Een newbornfotoshoot kan namelijk twee tot drie uur duren, wat behoorlijk lang is voor de oudere kinderen. Door hen de ruimte te geven om iets leuks te gaan doen, kunnen we in alle rust verder gaan met het vastleggen van de kostbare momenten met de baby. Is het niet mogelijk dat de kinderen worden opgehaald, dan is het altijd fijn als ze even gaan spelen in een speel tuin in de buurt. Op die manier kunnen we ons volledig concentreren op het vastleggen van die kostbare momenten met de nieuwste toevoeging aan jullie gezin.

Wendy
2-04-2024